Szeretnek gépet összerakni kb 220 e FT ot szánnek rá, irnatok olyan pls amit ennyiből kilehet hozni?
Egy tesztet valaki tudna nekem mutatni mondjuk a ...
AMD II X4 965 vs Intel i5-750 vs i7-920 rol
es a HD 5850 toxic vs 5870 röl
láttam, hogy az előttem szólók csak veszekedni birtak, mint az ovodások, ezért én raktam neked össze egyet gépbolt.hu-n, szal iponon meg argep.hu-n sokkal olcsóbban megtalálod a cuccokat
Gigabyte P55M-UD2 alaplap (s1156) 32 575 HUF
Intel Core i5-750 ( 2,66GHz/8MB) (s1156) BOX processzor 60 750 HUF
Kingston 4GB 1066MHz DDR3 Non-ECC CL7 DIMM (Kit of 2) 29 775 HUF
Gigabyte Radeon HD5770 1 GB GDDR5, 128bit, 2xDVI, HDMI, Display Port (PCIe) 52 000 HUF
FSP SAGA II 500W ATX/EATX tápegység 17 200 HUF
Samsung 1000GB Serial-ATA II winchester EcoGreen, NCQ (32MB cache) 19 488 HUF
LG DVD+/-RW/CD-RW, Lightscirbe, fekete, OEM (GH22LP20RBB) 7 138 HUF
összesen : 218 926 HUF
de ebből a boltok különbözetei meiatt 20-at biztos birsz lefaragni, abból kijön a gépház, egér, billentyűzet, vaghy éppen több/jobb RAM
jaaa és a samsung írók egy kupac szart se érnek, szarul írják a lemezeket, inkább vegyetek LG-t vagy esetleg Pioneer-t, de az LG-ben nnem fogtok csalódni, nekem is ez van :)
Szerintem hagyjuk az AMD-Intel rivalizáást...
Jelenleg jobb a Core i7, de egy Phenom 2 sem utolsó, főleg ha vmi Black Edition.
Volt már az AMD jobb, mint az Intel, meg még lesz is. Addig jó, amíg nincs monopólium, mert akkor a CPU-árak alaposan el fognak szállni.
Ha procit veszel, 2 mag (vagy 2 mag + HT) teljesen elég játékra, nem fogsz jelentős sebességnövekedést tapasztalni. A java részét úgyis a vidkari végzi.
Arra, hogy gagyi cuccokat vettem... Gigabyte táp, az szart be legelőször a gépemben pár hónap után... aztán vidi card MSI... miért lenne szarabb akármelyiknél? Ugyan olyan árban vannak és ugyan az a technológia az egyes kártyák közt.
De ha van PS3-ad nem szóltam, jó neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!