Gamer gépet szeretnék összerakni ezekből az alkatrészekből. Vélemény?
Újjabb... Komolyan már elmegy a kedvem a válaszolástól is...
...
Játékra inkább Nvidia, ramot tegyél bele 4-6ot, 64bies OPrendszer, és egy 400as táp szerintem gond nélkül elviszi.
"Hát szerintem inkább spórolj még. Ha ezt a konfigot megveszed, akkor még 1-2 évig menni fognak a játékok, de utána ismét kevés lesz. Szerintem egyszer költsél rá 150-200e HUF-t kb 5-6 évre, mint másfél-két évente 70-80 ezreket."
Nem költ rá kétévente 80-at, mert eladja a régit, és újabb alkatrészt vesz belőle. Én meg azt ajánlom, hogy valóban szánj rá most egy kicsit többet, és úgy évente/másfél évente frissítsd. Ez a legolcsóbb módja, hogy naprakész géped legyen.
200.000-ból nem raksz össze olyan gépet, ami 6 év múlva is gép lesz:)
Ennél drágább dolgokat már nem veszek bele. Eredetileg sokkal gyengébb cuccokat néztem bele aztán rábeszéltek arra hogy kicsit erősebbet. Elég szegények vagyunk.
Ja egyébként 2-3 hónap múlva lesz megvéve. Addigra talán olcsóbbak lesznek.
Itt vannak az árak:
CPU: 15435 Ft
VGA: 19190 Ft
alaplap: 11326 Ft
memória: 5900 Ft
winyó: 10560 Ft
akkor a tápegység: 12190 Ft 450 W-os chieftec . Nem tudom miért de kicsit olcsóbb mint a 400 W-os chieftec és a drágábbra 1 év gari van erre pedig 3 XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!