Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szeretnek gépet összerakni kb...

Szeretnek gépet összerakni kb 220 e FT ot szánnek rá, irnatok olyan pls amit ennyiből kilehet hozni?

Figyelt kérdés
Láttam hogy most drágultak a Intel i5 750 meg a jobb vidikarik is
2010. júl. 15. 00:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább vmi faja kis nvidia kártya kéne bele, hogy 3d-be tudj játszani
2010. júl. 17. 19:29
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
A konfigíró gyerek vagyok:i5öt messze kerüld el,AMD mostanság felnőtt,és lehagyta az intelt,méghozzá nem is kevéssel,gyakorlatban a haverom 20ezerrel drágább Intelét az én Amd procim ugyanannyi rammal,vidikártyával,friss win7 volt mind2őnk gépén,szóval 5-10fps különbség is volt az ő részére mínusz-ban.Mindenféleképp Ati-t ajánlok Amd mellé,Nvidia már nem a régi,Nvidia 3D-vel pedig volt szerencsém foglalkozzak,nem nagy szám,ráadásul 1 idő után a szem is elfárad.Szóval amit leírtam konfigot kissebb megszorításokkal 2-3 Évig futnának a játékok.
2010. júl. 17. 19:53
 13/31 Novobá ***** válasza:

[link]

kérdezz inkább itt, értenek is hozzá és nem csak bemásolnak valami fszságot :)

2010. júl. 17. 19:54
 14/31 P.O.C. ***** válasza:

Vagy itt:

[link]

Szintén korrekt válaszra számíthatsz, szakemberektől.

A beugatós f*szláma off-olós gyökereket, meg elég szépen moderálják. ;)

2010. júl. 17. 20:39
 15/31 P.O.C. ***** válasza:

"Azért írtam, mert én 200k-ért vettem gépet és megbántam, sorra szarnak benne a dolgok és egyre elavul...1 PS3 meg megbízható gép + még egy jó tv is kijön annyi pénzből, bár ha ennyi pénzt szán vki gépre, akkor arra is lehet pénze, hogy eredeti játékot vegyen hozzá.

Azt is észre kéne venni okostojás, hogy milyen okádék portok jönnek ki pcre. Vagy nyílván te sokat játszottál a Fable 2 és a Gears of War 2-vel okoska."

Arról senki sem tehet, hogy nem értesz hozzá, és utánajárás helyett, találomra levettél a polcról egy jó drága gépet.

Ami a PC-t illeti természetes, hogy nagyobb a ráfordítás mivel folyamatosan dinamikus fejlődik, grafikában meg mindig két-három lépéssel a konzolok előtt jár.

Én FPS mániás vagyok van, konzolom is a PC mellett. De konzol sosem fogja visszaadni azt a játékélményt, mint egy PC. Csak a Sport és autó szimulár játékokat játszom konzolon, az FSP lövöldözősöket szinte elképzelhetetlennek tartom, és szerintem ezzel így van minden hardcore játékos.

2010. júl. 17. 20:53
 16/31 A kérdező kommentje:

jajam nekem is van PS3 am és tényleg vannak jo jétékok rá én föleg a sport és autoversennyel játszok meg a verekedös játékokkal. De egy call of duty számomra elképzelhetetlen konzolon .

i5-740 4 magos-t kerüljem el ? , a tesztekböl mind az jött ki hogy eleggé veri a AMD II X4 965 öt és a 6 magosakkal is versenyben van. Nekem föleg játéra kéne a gép és esetleg párszor photoshop és 3d modellezés . Az Ati videokarikkal nem lehet 3D-be játszani ? Mondju eddig 1 játéknál láttam a lehetöséget ami az AVATAR-volt. Egyebkent tenyleg csak a proci videokártya a kérdés , mert gondolom a 4GB 1600 as ram és a 550W-os táp elég lesz. Az alaplap pedig ugyanannyiba kerül.

2010. júl. 17. 21:54
 17/31 anonim ***** válasza:
22%
Teszteknek félig szabad hinni(ugye volt az a kicsit régi botrány,hogy az intel lefizette a tesztereket hogy kicsit hamisabb eredményt mutasson)És az Amd erősebb,+ milyen márkájú a táp?mert mondjuk 1 codegen,lc-power táppal rosszul járnál :D
2010. júl. 18. 10:02
 18/31 A kérdező kommentje:
Elvileg Gigabyte. Amugy kezdetbe nekem is az AMD volt a 1. :P Olcsobb is meg amennyivel olcsobb a Toxic-os 5850 helyett lehet venni 5870-et
2010. júl. 18. 10:09
 19/31 anonim ***** válasza:

En nem adok konkret tanacsot, mert mindenki ugyis a sajat favoritjara eskuszik - fontos szempont, hogy ha jatekra akarsz gepet, a videokartya fontosabb, mint a proci - azert is, mert jeleleg a procik erosebbek mint a jatekok elvarjak + meg mindig nem hasznaljak ki rendesen a tobb magot.

Viszont, a videokartyanal nagyon nem mindegy az a felbontas, amin jatszani akarsz - mert egy beleposzintu vga-vali siman el lehet jatszani 1204x768-ben akar high-en, de ahogy novekszik a felbontas, egyre tobbet kovetel a vga-tol.

Ugyhogy aztgondolom, mindenen lehet sporolni, kiveve azon. Minnel tobb, es gyorsabb memoria kell ra. :)

(Amugy a 3d-s jatekrol csak annyit, hogy termeszetesen lehet ati-val is, csak a szereoize megjeleniteshez kulso gyarto programjara van szukseg. - En inkabb a physx miatt gondolkodnak nvidian, de inkabb vennek egy olcsobb nvidia karit, es dedikalnam physx gyorsitonak. :)

2010. júl. 18. 11:58
 20/31 A kérdező kommentje:
Nemtudom ... Amugy a 5850 Toxic 2GB vagy a 5870 a jobb video kártya . Játékhoz
2010. júl. 18. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!