Van értelme 300 ezer ft-os laptopot venni netezésre?
A jelenlegi gépemmel(laptop) nem igazán vagyok megelégedve, pedig csak netezésre és filmnézésre használom. Olyat szeretnék, ami nem lassul be ha sok oldal van megnyitva a böngészőbe, gigabites netet tud kezelni, fullhd-s film nem szaggat, stb. 300ezer körül lenne a keret rá, akár használtba is, de mind gamer-ként van hirdetve. Van értelme, hogy ilyet vegyek? Vagy milyet kellene?
Jelenlegi gépem: HP Pavilion 17-g151nh
Netezés, film nézésre veszel gépet akkor alap h nem drága gamer laptopot veszed.
Am nem lehet h szar net miatt szaggat a film?
felesleges, de vehetsz ha ennyire akarsz
vagy egy jó zenbookot
Én is azt mondom hogy felesleges.
A jelenlegi laptopod már relatíve elavultnak számít azért "szaggat" és érzed lassúnak.
4GB DDR3 már lassan egy chrome-hoz is kevés, az 5400-as HDD meg dög lassú ha valami betöltésről van szó. A proci se egy mai gyors darab.
Egy jó SSD-vel szerelt laptop amiben min. DDR4 8GB RAM van plusz egy gyors processzor és valami dedikált VGA - kb olyan 150-180 ezerért van már. És azon már elég sok játék is elfut.
300 ezer egyébként pont egy olyan ársáv ami "semmire nem jó"
A gamer laptopok fél milliónál indulnak, általános használatra meg a 300 ezer teljesen felesleges pénzkidobás.
Sokak szerint iPhone -t is érdemes venni, közben meg a 100 ezeres droidos telefonommal ugyan azokat tudom én is megcsinálni, mint más az almával. A reggelit egyik sem tudja ágyba vinni, és nem megy el helyetted dolgozni se.
Szerintem bőven elég, ha a jelenlegibe raksz egy SSD -t, +4 GB RAM -ot. És azt is meg fogja hálálni ha kitakarítod a hűtőrendszerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!