Van értelme a 144hz-nek?
annyival többet nyújt, amennyivel az egész dolog többe kerül?
140 ezer hozzá egy videókártya, amit egy ilyen drága monitorhoz aztán 2 éven belül biztosan cserélni kell, hogy meglegyen a 144 fps mondjuk QHD-ban
őrület drága, vagy valamit rosszul látok?
a best buy jelenleg nem mondjuk 60 ezerért rx 580 8 GB és egy szép IPS monitor FHD-ba szintén 40-50 ezerért?
a másik pedig picivel komolyabb, minimum dupla áron minden....
mi a véleményetek?
Ha van rá pénzed, és a konfigod is kiszolgálja a 144FPS-t, és elsősorban FPS multi játékokkal játszanál inkább, akkor megéri megvenni.
Én 2 éve váltottam 60-ról 144-re, és egyáltalán nem bántam meg.
nekem 1080Ti-al is vannak játékok amik max 120FPS-el mennek :)
mondjuk én 60Hz-s monitort használok, full HD-ban
#8:
a RUST-ban vannak nekem is droppok
anno belenéztem a forráskódjába és a használatból is elég hamar lejött, hogy rohadtul nincs optimalizálva
hobbi szinten én is unityvel fejlesztek játékot és amit én pár hét alatt bekapcsoltam funkciót ő évek múltán, pedig elég fontos futás szempontjából
a Rust fejlesztők még elég tapasztalatlanok ahhoz képest, ahol a nagy cégek fejlesztői vannak
erőforrás management elég gáz
4k textúra 1 kis ikonra pl és hasonlók...
#9 igen, évek kellettek még sikerült nekik a unity-vel eljutni arra a szintre ahol most tartanak.
Mondjuk én nem értek hozzá, de emlékszem még 2014 (?) végén mikor a Rust Legacy-ból lett a Rust alpha, egy atomerőmű kellett hogy elvigye a játékot, annyira optimalizálatlan volt.
Bár hozzáteszem pont a Rust az egyik olyan játék, ami mögött talán a legnagyobb support áll. Az évek alatt iszonyatosan sokat fejlődött és egyre inkább kezd optimalizált lenni. A játékosok igényeit, ötleteit folyamatosan beépítik a játékba ami nagyon jó dolog.
Én 144Hz-es monitorral játszok, de ha megy a Rust akkor le van korlátozva 75Hz-re a monitor mivel a játékban az FPS-t is lefixáltam 75-re hogy ne ugráljon meg dropoljon össze vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!