Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha egy játék igényét nagyon...

Ha egy játék igényét nagyon durván túlteljesítem és mégsincs meg fullhdben még a 40 fps is alig, akkor mi van? És még nem is High preset!

Figyelt kérdés

Itt a játék:

[link]

BeamNG.drive System Requirements

Processor: Intel Core i5-4430 3.0GHz / AMD FX-6100

Graphics: AMD Radeon R9 290 or NVIDIA GeForce GTX 780

VRAM: 3GB

System Memory: 8 GB RAM

Storage: 4 GB Hard drive space

Ehhez képest nálam i7 és 1070Ti van, 32 GB RAM.

a GPU az afterburner szerint maxon megy 99% és bőg a venti. A CPU is izzad....

A játék a Normal presettel fut, még ott lenne a High és a Fantastic.... és ki van kapcsolva az összes olyan mint dynamic lighting és Transparent AA és SSAO.

És ezzel együtt fullhdben jó ha a 40 fps megvan. Ki se próbáltam fantastic presettel mit produkálna.... 20 fps-t????

Ötlet?

2019. aug. 26. 15:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Még mindig nem biztos, hogy dualchannelben futnak. 1866MHz mellesleg nem túl sok DDR4-nél, mert magas a késleltetés, így ez lazán elképzelhető, hogy az fogja vissza.

Hiába linkelsz benchmark eredményeket, bárki tud olyan programot írni, ami csak egy szálat használ, de azt teljesen leterheli. Ha a játék nem tudja a HT-t kihasználni, akkor már gyakorlatilag nincs különbség a két processzor között. Pont az volt a botrányos a 4. és a 6. generáció között, hogy gyakorlatilag nem volt különbség, de nem is volt rá szükség, mert az intelnek monopóliuma volt.

De most hogy végre elmondtad, hogy melyik i7-ről van szó, akkor folytathatjuk a debugolást. Ha leterheli a videokártyát és a processzort is közel 100%-osan, és kizárólag ez a játék, akkor biztos, hogy a játékkal van a baj. Nagyon szépen lehet ezekkel a gépekkel bányászni a bitcoint, csak ezek szerint túl feltűnően csinálták. Töröld le a játékot és próbálj meg más torrentet feltenni, vagy egyszerűen csak vedd meg.

2019. aug. 26. 17:58
 13/13 A kérdező kommentje:

"1866MHz mellesleg nem túl sok DDR4-nél, "

de nem annyi az csak az alap, naná hogy húzva van 2300-ra

2019. aug. 26. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!