Ha egy játék igényét nagyon durván túlteljesítem és mégsincs meg fullhdben még a 40 fps is alig, akkor mi van? És még nem is High preset!
Itt a játék:
BeamNG.drive System Requirements
Processor: Intel Core i5-4430 3.0GHz / AMD FX-6100
Graphics: AMD Radeon R9 290 or NVIDIA GeForce GTX 780
VRAM: 3GB
System Memory: 8 GB RAM
Storage: 4 GB Hard drive space
Ehhez képest nálam i7 és 1070Ti van, 32 GB RAM.
a GPU az afterburner szerint maxon megy 99% és bőg a venti. A CPU is izzad....
A játék a Normal presettel fut, még ott lenne a High és a Fantastic.... és ki van kapcsolva az összes olyan mint dynamic lighting és Transparent AA és SSAO.
És ezzel együtt fullhdben jó ha a 40 fps megvan. Ki se próbáltam fantastic presettel mit produkálna.... 20 fps-t????
Ötlet?
Még mindig nem biztos, hogy dualchannelben futnak. 1866MHz mellesleg nem túl sok DDR4-nél, mert magas a késleltetés, így ez lazán elképzelhető, hogy az fogja vissza.
Hiába linkelsz benchmark eredményeket, bárki tud olyan programot írni, ami csak egy szálat használ, de azt teljesen leterheli. Ha a játék nem tudja a HT-t kihasználni, akkor már gyakorlatilag nincs különbség a két processzor között. Pont az volt a botrányos a 4. és a 6. generáció között, hogy gyakorlatilag nem volt különbség, de nem is volt rá szükség, mert az intelnek monopóliuma volt.
De most hogy végre elmondtad, hogy melyik i7-ről van szó, akkor folytathatjuk a debugolást. Ha leterheli a videokártyát és a processzort is közel 100%-osan, és kizárólag ez a játék, akkor biztos, hogy a játékkal van a baj. Nagyon szépen lehet ezekkel a gépekkel bányászni a bitcoint, csak ezek szerint túl feltűnően csinálták. Töröld le a játékot és próbálj meg más torrentet feltenni, vagy egyszerűen csak vedd meg.
"1866MHz mellesleg nem túl sok DDR4-nél, "
de nem annyi az csak az alap, naná hogy húzva van 2300-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!