Ha egy játék igényét nagyon durván túlteljesítem és mégsincs meg fullhdben még a 40 fps is alig, akkor mi van? És még nem is High preset!
Itt a játék:
BeamNG.drive System Requirements
Processor: Intel Core i5-4430 3.0GHz / AMD FX-6100
Graphics: AMD Radeon R9 290 or NVIDIA GeForce GTX 780
VRAM: 3GB
System Memory: 8 GB RAM
Storage: 4 GB Hard drive space
Ehhez képest nálam i7 és 1070Ti van, 32 GB RAM.
a GPU az afterburner szerint maxon megy 99% és bőg a venti. A CPU is izzad....
A játék a Normal presettel fut, még ott lenne a High és a Fantastic.... és ki van kapcsolva az összes olyan mint dynamic lighting és Transparent AA és SSAO.
És ezzel együtt fullhdben jó ha a 40 fps megvan. Ki se próbáltam fantastic presettel mit produkálna.... 20 fps-t????
Ötlet?
Mas jateknal is fennall a jelenseg vagy csak ennel?
Eredeti jatek?
Hát más játéknál is vannak furcsaságok.... alig tartja a 60 fps-t pl egy autóverseny de ott tele a fórum hogy van akinek még 1080-nal sincs meg a 60 fps....de ez???
nem eredeti.... na de hát az összes játékom egyike se az kb...
Driverek rendben vannak?
Háttérben futó erőforrás-zabagép esetleg?
Vagy driverek, vagy tulmelegedes.
Masik oldalrol virusok meg rejtett banyasz vacakok.
Menő csak így önmagában az i7 név meg minden, de az elmúlt két évben sokat változott a CPU piac... Illetve egy (főleg régebbi) non-K proci meg a kézzel 5Ghz-re húzott változat között van bőven különbség.
Megnéztem a játékot meg a motor nevét amire felhúzták, én nem csodálkozok ezeken a FPS számokon, egyszerűen nem tudja effektíven kihasználni a hardvereid. Pakold fel Fantasticra a grafot, valszeg csak a 1% minimum változik majd.
A processzor teljesítménye fix. A grafikai beállításokkal csak a videokártya terhelését tudod szabályozni, nagyon kevés olyan dolog van, ami változtatja a játék processzorigényét. Ha a processzor gyenge, akkor FullHD-ben is max 40 fpsed lesz, meg HD-ben is, meg 4K-ban is, meg Fantasticon is. Belerakhatsz ebből a kártyából négyet, akkor se lesz több.
Még jobb, ha csak 1x8GB ramról van szó, hogy még dualchannel se legyen meg, mert akkor a processzor még lassabban tud dolgozni, és az is legyen alacsony frekvencián.
"Ha a processzor gyenge, "
i7-6700K
RAM: 2x 16 DDR4-1866/2133....
hát ha ez gyenge...hagyjuk már
Ja és újra ugye a játék ezt várja: Intel Core i5-4430.....
na most ha egy 3rd gen i7-et tennék bele az is keresztbe lenyeli a 4430 i5-öt...
khm
......
egy 3rd gen i7.....
aster single-core speed.
+22% 86.4 Pts
2-Core
Avg. Dual Core Mixed Speed 204 Pts Faster dual-core speed.
+21% 169 Pts
4-Core
Avg. Quad Core Mixed Speed 362 Pts Faster quad-core speed.
+16% 311 Pts
8-Core
Avg. Octa Core Mixed Speed 526 Pts Much faster octa-core speed.
+65% 318 Pts
64-Core
Avg. Multi Core Mixed Speed 533 Pts Much faster 64-core speed.
+66%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!