Mennyibe kerülhet most ez a szervergép?
Címke szerint PowerEdge sc1420 1 magos 3.00ghz proci, 2 slot, 2×2gb ddr3 ram, 512gb hdd.
Ez mennyibe kerülhet kb? Nekem nincs hasznomra, másnak hátha lenne akár alkatrészbe.
Én is 10-15 ezret írtam viszont a válaszom meg eltűnt.
Csak tudnám mi volt ebben olyan kibäszott szabálysértő hogy törölni kellett? :D
Ráadásul a kérdés nyíltan apróhirdetésnek számít mégse törlik, a válaszom meg egyből jelentgeti a kérdező mert kevesli az árat amit írok. Érdekes moderátori logika.
Első, köszi!
Második, én a válaszodra reagáltam, az, hogy a moderátor miért törölte, a maga dolga, de próbáld meg nem rám fogni ezt.
Mivel nem azt írtam, hogy "Ki venné meg? Valakinek kell? Itt és itt átvehető, ennyiért adom!?" Szöveget írtam, és nem az a szándékom hogy itt eladjam, csak érdeklődtem az árral kapcsolatban, nem apróhirdetés.
Hogyha valami miatt stresszes vagy, ne itt töltsd ki azt másokon akiknek semmi köze hozzá.
#5 ahhoz hogy töröljék a válaszom, először jelentened kell.
Te is tudod, hogy annyit írtam csak: "10-15 ezer." - erre jött a reakció hogy me' az íbéjen 40 ezer az alaplap.
Szerinted itt kinek jutott volna eszébe rajtad kívül jelenteni egy ilyen szabálysértő választ? :D
Na látod, itt aki stresszes az egyedül te vagy, mert nem 100 ezreket írnak a cuccodra, és ez rontja az üzleted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!