Milyen kormányt érdemes venni szimulátorokhoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok, Kormány vásárlás elött állok, kinéztem kettőt a Trust GXT580-at vagy a Spirit of Gamer Race Wheel Pro 2-őt. Kb ebben az árban szeretnék venni, mert nem játszom túl sokat ilyen játékokkal. Most is csak az Euro truck simulator-al szeretnék2019. aug. 10. 07:52
1/6 anonim válasza:
Olyat ami 900 fokot fordul. Az általad írtak nem tudják.
Logitech DFGT használtan, 25 körül már kapható, na az tud 900 fokot.
2/6 anonim válasza:
Pont egy dfgt-t vettem én is, és áldom a napot amikor ezt választottam. Előtte egy Hori izével szórakoztam. :)
A Hori az egy izé, a Logitech pedig egy kormány.
Én is csak ajánlani tudom.
3/6 anonim válasza:
Amiket felsoroltál kb a vicc kategóriába tartoznak szimulátorhoz felesleges ilyet venni mert csak szenvedni fogsz vele.Az olcsó kormányok nagyon rosszak komolyan mondom hamar tönkremennek mert műanyag az egész, ha valóban szimulátor élményt akarsz akkor a Logitech G29 a legjobb választás,lehet hogy drága de megéri és minőségi anyagokból van és hosszú évekig működni fog.
4/6 anonim válasza:
G29... alkalmi játszáshoz, persze. Jó hogy ne vegyen egyből autót, mert azzal az igazi. Kérdező, inkább kérdezősködj itt, többre mész: [link]
6/6 anonim válasza:
Minnél drágább annál jobb!
(nem a te pénzed.. apucié)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!