Szerintetek érdemes várni egy rx 5600 vagy 5600xt-re vagy rx 580 4gb érdemes most megvenni?
Elméletileg 1660 ellen küldené harcba az amd. Gondolom alacsonyabb fogyasztása mint az 580-nak és valamivel jobb teljesítmény.
Most láttam újonnan 580 4gb-t 50000-ért. Gondolom lassan elkezdődik a kiszorásuk, mielőtt néhány hónapon belül megjönne az új széria.
Nehéz mondjuk ennyi pénzért ez a teljesítmény ajándék. Bár novemberre terveztem a gépfejlesztést. Jobban akkor lenne pénzem, de ár érték arányban talàn most lenne ideje?
Szerintem várj novemberig. Az új navi kártyák tudják a FidelityFX sharpening technológiát is ami simán jobb mint az Nvidia DLSS-je és sokkal több játék is támogatja. Tehát nemhogy csak erősebb kártyát tudnál majd venni jobb fogyasztással, de még szebb képminőséget is el fogsz tudni érni velük.
Na meg az RX5700 ak elég komolyan tuningolhatóak szóval esélyes, hogy a gyengébb tesóik is megőrzik ezt a tulajdonságot.
Mellesleg 580 ak még novemberben is lesznek de 590 ek mindenképp és azoknak is le kell majd vinni az áraikat addigra szóval szerintem nem veszítesz ha nem most veszel újat.
Köszi a válaszokat, most anyagilag amúgy is szűkösen fért volna bele. Akkor marad a november, csak a memória árak nehogy elszálljanak addig. Komplett gép építés lesz, laptopról váltok.
Mellékes megjegyzés, összerakhatnék egy gépet VGA nélkül. Office-hoz nem kell, játékra meg addig ott a PS4. Csak nem tudom hány wattal számolják. Még nem derültek ki a fogyasztási adatok. A villanyszámla meg nem mindegy, hogy éveken át 450 van benne vagy 550w táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!