Melyik Apple MacBookot érdemes megvenni?
Apple MacBook air 2018
Apple MacBook air 2019
Apple MacBook pro 2017
azt azért meg kell jegyezni ez így elég tág pontos típus nélkül.
Mert a 200 ezres meg a közel 1 milliós termék is ugyan ezt az a termék család, de nem ugyan az a hardveres felszereltsége.
Pontos típusokat lehetne össze vetni, mert akár 2013 -as MacBook Pro is lehet ami erősebb egy 2019 -es MacBook Air -nál.
(ha 2013 -as legerősebbet hasonlítjuk össze 2019 -es gyengébb készülékével)
Nemrég én is notebook vásárlás előtt álltam. Nekem is tetszettek a Windowsos laptopok (papíron és külsőre), de egy dolog miatt mégis rávettem magamat egy Macbook megvásárlására:
A rendszer.
Eredetileg ez volt az ok, amúgy meg azután még ráláttam több nagy előnyére is, de ez már más tészta...
De tényleg, kész felüdülés használni ennyi év Vindózozás után. Egyáltalán nem zavar, hogy nincs benne az a feleslegesen erős hardver, nem érzem hiányát felhasználás közben. A kiváló optimalizálás révén a videovágás még kellemesebb, mint a Windows-os asztali gépemen, ami azért nem egy gyenge masina.
Emellett még nagyon tetszik benne a touchpad kiváló integrálása. Néhány óra alatt kitanultam a gesztusok nagy részét és mostmár nélkülük el se tudnám képzelni a laptopos életet. Egyszerűen felpörgetik és leegyszerűsítik a munkamenetet.
Ami még meglepett, az a hangszóró, hiszen ahhoz képest, hogy ez mégis csak egy 13"-os notebook, nagyon jól szól. Hangos, tiszta és találtam benne egy olyan dolgot, ami a többi notebookban nincs benne: mély hangok.
És igen, vannak hibái is. De aki Macbookot szeretne venni az tisztában van annak hiányosságaival és el tudja viselni azokat, cserébe kap egy nagyon szerethető masinát, ami sok évig hű társa lehet. Nem bántam meg, hogy megvettem életem első almás laptopját és rájöttem, hogy tele van egy csomó olyan dologgal, ami miatt nem is kívánkozok vissza egy vindózos masinára.
#6 vagyok.
Ui.: Nincsenek gondjaim a kompatibilitással sem, egyedül az NTFS fájlrendszerre való írást nem szerette, de megoldottam.
#8 -as Apple felhasználó.
Én szeretem az ékezeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!