Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Normális ez az Aqua.hu-nál?

Normális ez az Aqua.hu-nál?

Figyelt kérdés

Rendeltem 2 hardvert osszesen 200ezer forintert, ebbol az egyik nem volt raktaron, ezert azt 2 nap alatt szereztek, majd kaptam az emailt tegnap reggel, hogy a csomagom ossze van allitva, feladasra var es keptelenek voltak egy nap alatt feladni, ezert meg legalabb 1 napot csuszni fog (ha nem tobbet) a kezbesites.

Hetfon rendeltem es orultem volna, ha szerdara ideer, mert akkor legalabb meg jovohetig lett volna idom tesztelgetni, de ha így haladnak, akkor orulhetek ha pentekre megjon es 2 napom marad ra csak, hogy kitudjam probalni... Ez a sebesseguk nagyon nem tetszik nekem es elgondolkodtam rajta, hogy mekkora osszegben kene vasarolni ahhoz, hogy kicsit nagyobb prioritast elvezzen a csomag. Megéri egyaltalan ezek utan elore fizetni?

Ui:

Lehet, hogy kicsit tul reagalom, de emiatt ne kovezzetek meg, koszi.

2019. aug. 7. 05:09
 1/6 anonim ***** válasza:
79%

Fogalmuk sincs hogy mennyi idő alatt ér oda hozzájuk amit rendelnek, ennek semmi köze a vásárlás összegéhez - arról nem is beszélve hogy a 200 neked magánszemélyként sok, cégként meg aprópénz, ennek csak nagyon kis része landol az aqua nál. Előre fizetni sosem éri meg, mert mit nyersz vele? Ugyanannyiba kerül minden, és ha esetleg szarakodnak akkor nem is tudsz mit csinálni, de ennek megint semmi köze magához az aqua hoz.

Ha mindenképp hőbörögni akarsz hőbörögj a nagykernek ami nem tartja raktáron a cuccot amit rendeltél.

2019. aug. 7. 06:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Hetfon rendeltem, ekkor nem volt raktaron az egyik, hetfo estere beerkezett raktarra. Kedden reggel jott az email, hogy keszen van a csomag, azota meg semmi.

Cegek nem fognak kiskertol rendelni, csak par szazalekos ar resrol beszelunk hardvereknel, szoval lehet, hogy cegnek apropenz, de ok meg nem az Aqua-tol rendelnek, mert vannak jobb alternativak nagykerben.

Szoval akarhogy is nezem, az hogy egy kesz csomagot egy nap alatt nem tudnak feladni az szerintem az o hibajuk.

2019. aug. 7. 06:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

ha hétfőn délután jött meg a csomag másik fele, akkor már nem adják fel aznap, mert meg van 1 nap hányszor intézik a postát

szerintem csak túl reagálod

én kb 1.3 milló értékben rendeltem tőlük 3 részletben, ott is volt pár nap átfutási idő, de nem problémáztam ezen, fel van tüntetve hány nap a kézbesítés

szerintem elég korrektek és gyorsak voltak, amit "ígértek" azt teljesítették

örülj annak, hogy hétfőn rendelted és kedden reggel már kaptál is emailt, hisz te írtad 2 nap alatt szerezték volna be a második terméket

szerintem az vagy ma vagy holnap meg is jön

2019. aug. 7. 07:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Online vásárlásnál kézhezvételtől számítva 14 nap az elállási idő

Ha hibás a termék akkor meg ott a garancia ami minimum 1 év

Szóval ezt a 2 napod marad tesztelni dolgot nem értem

2019. aug. 7. 09:10
 5/6 A kérdező kommentje:
#4-es, eppen szabadsagon vagyok jovohet hetfoig, hetvegen meg elfoglalt leszek. Így mar remelem erted.
2019. aug. 7. 11:47
 6/6 nemaRendőrség ***** válasza:

Akkor ajánlom neked az edigitalt, ahol ha azt írják hogy 3 nap alatt megjön akkor azt úgy értik hogy 3 nap múlva megrendelik, és majd valamikor megjön

Nekem volt már nem egy hogy heteket vártam ilyen 2-3 nap múlva megjön cuccra. Házhoz szállítatni meg tilos

2019. aug. 7. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!