Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sony Xperia M4 Aqua akkumulátor?

Sony Xperia M4 Aqua akkumulátor?

Figyelt kérdés
Sony Xperia M4 Aqua telefonban tényleg nem lehet kivenni és kicserélni az akkut?
2018. júl. 5. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet! Tényleg nem.
2018. júl. 5. 22:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Ki lehet, de nem egyszerű. Ez olyan feladat amit (ha valaki felteszi a kérdést) biztos hogy nem tud elvégezni otthon. Keress egy szervizet.
2018. júl. 5. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
JerryRigEverything - nagyon tetszik ez a Youtube csatorna, eszméletlenül hasznos. Na itt láthatod, hogyan is néz ki egy hasonló felépítésű telefon szétszedése. Ugye ez az üvegházas felépítés nagyon elterjedt, tehát nem is feltétlen muszáj M4 Aqua-ról nézni. Ha esetleg az ő csatornáján nem találnál ilyen videót, írd be, hogy "M4 Aqua Teardown". Ezzel egyáltalán nem javaslom, hogy szedd szét és csináld magad, elég könnyen gajra lehet vágni a telefont a hommade ügyeskedésekkel, én csak meg akarom mutatni hogyan is néz ki, ha szétszeded a telefont.
2018. júl. 6. 00:03
 4/7 A kérdező kommentje:

ahham, videót még nem néztem mert melózom, de útközben néztem pár képet,

szóval cserélhető de minimum kell hozzá egy forrasztópáka gondolom, már csak a csatlakozó láttán ilyesmire gondolnék

2018. júl. 6. 08:36
 5/7 A kérdező kommentje:
ja nem, látom, ilyen bepattintós
2018. júl. 6. 09:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Legó-szerűek a csatlakozók. Már a nyomógombos telefonok óta ilyen. Tudom, mert a tönkrement/elavult Sony Ericcson K770i-met szétkaptam és annak is ilyesmi csatlakozói voltak. Érdemes célszerszámot beszerezni egy ilyen művelethez, de megteszi az otthon talált eszköz is. Valami vékony lapka és egy hevítésre használható eszköz is megteszi, mondjuk egy hajszárító. Viszont az apró csatlakozókat, ha már bejutottál a készülékházba sokkal egyszerűbb a célszerszámmal megfogni, azzal a kis vékony, hegyes-szerű fogóval, mint kézzel.
2018. júl. 6. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:
És akkor majdnem kihagytam a csavarokat. A kompatibilis csavarhúzó kell, mivel a legtöbb esetben nem a sztenderd csillag csavar van benne, vagy ha az is, nagyon pici a méret.
2018. júl. 6. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!