Amazonról rendelés?
Oculus Rift S-t szeretnék rendelni az Amazonról.
A neten 1 magyar honlapon találtam csak eladót, ahol 200.000 Ft-ba kerül.
Ezután az Amazonon találtam 400 Euróért, ami kb 113.000 Ft. Házhozszállításnak 35 dollárt írt, ami 10.000 Ft.
Tehát ha jól veszem le, Amazonról 123.000 Ft-ért be lehetne szerezni?
Egy haverom felhívta figyelmemet a VÁM-ra, amit egy ilyen termék esetén elvileg ráraknak rendesen. (25%?)
Erről hogy lehet értesülni, hogy mennyi?
Mert ha megrendelem az Amazonról, akkor gondolom kapok egy emailt, amiben leírják, hogy köszi a rendelést, 123 ezer lesz szállítással együtt. Én kikészítem a kis pénztárcámban a lóvét, és mikor kijön a postás mondja hogy jónapot kívánok, 230 ezer lesz, mert átjött pár határon, ott mindenütt rápakolták a vámot, csókolom, tessék fizetni?
Tehát valaki tudna segíteni, légyszi, aki rendelt már hasonló terméket külföldről? Nekem ez az első.
"Attól, hogy téged le akart valaki húzni, nem azt jelenti hogy mindenki le fog."
Én ezt azért annyira nem bagatelizálnám el a dolgot lévén, hogy egy közfeladatot ellátó személy akart átvágni, mivel a postai kézbesítő annak számít. Külföldön ezért minimum azonnali elbocsátást kapott volna, és akkor még örülhetne is, ha büntetőjogilag megúszná a dolgot. De hát ebben az országban, ugye mit is várhatnék..
1,elore fizetsz
2,EU-n belul nincs vam
3, mar nem ingyenes a Magyarorszagra szallitas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!