Hogyan szabadítsak fel sok helyet a C: meghajtón?
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan szabadítsak fel sok helyet a gépemen(minimum 10gb) úgy, hogy nincs D: meghajtóm. Csak a C: van. jelenleg 857mb szabad helyem van. Próbáltam lemezkarbantartóval de az csak 100mb-t szabadított fel és CCleanerrel is próbáltam de az csak pár kb-ot törölt. A lomtár üres, és a letöltések nevű mappába sincs semmi. Amilyen programok vannak rajta azok közül egy felesleges sincs.
Windows 10 Pro 64bites
-Válaszokat előre is köszönöm
U.I.: Ja és ha lehet csak értelmes válaszokat légyszíves ;D
Szerintem csak elolvasott valamit a win98-as időkből és ketté particionálta a meghajtóját C-re meg D-re teljesen feleslegesen.
A cleanmgr-ben rákattintottál a "rendszerfájlok törlése" gombra?
#1. TÖRÖLD KI A WINDOWS10Es SZ4RSÁGOKAT!! Ez a legfontosabb.
vezérlőpult>programok és szolgáltatások>Programok és ott töröld ki a felesleges/nagy programokat!
#2. Gépház! Onnan TILTSD LE a többi win10es szemetet. Pl: XBOX(sok helyet foglal, eszi az fpesedet, és hogy érezd a törődést: S z4rt sem ér!!), Rádiós kapcsolatok!!??!
stb.... Gépház>Adatvédelem (hmm.. nem is tudom miért lett ez a neve 'adatvédelem'! Rádiós kapcsolatokat hallgat le!)
Fájlkezelőből próbáltál rendszerszemetet törölni?
Windows gomb+r
Írd be: %temp%
Nyomd meg a ctrl+alt-ot!
Töröld ki az összeset!
Ugyan ezt mégegyszer, csak ne '%temp%'ot írj be, hanem csak simán temp! és azokat is töröld ki! (temp= ideiglenes rendszerfájlok+cache-lt adatok) magyarul: rendszerszemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!