Hogyan szabadítsak fel sok helyet a C: meghajtón?
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan szabadítsak fel sok helyet a gépemen(minimum 10gb) úgy, hogy nincs D: meghajtóm. Csak a C: van. jelenleg 857mb szabad helyem van. Próbáltam lemezkarbantartóval de az csak 100mb-t szabadított fel és CCleanerrel is próbáltam de az csak pár kb-ot törölt. A lomtár üres, és a letöltések nevű mappába sincs semmi. Amilyen programok vannak rajta azok közül egy felesleges sincs.
Windows 10 Pro 64bites
-Válaszokat előre is köszönöm
U.I.: Ja és ha lehet csak értelmes válaszokat légyszíves ;D
Amikor még Windows-t használtam, előszeretettel törölgettem a Windows frissítések mappa tartalmát. Rákerestem a neten, és azt írták, nincs rá szüksége a rendszernek.
Igaz, ez még XP alatt volt, de a Win 10-nél is azt írják, hogy ha stabil a rendszered, megszabadulhatsz tőle.
#3 "Próbáltam lemezkarbantartóval de az csak 100mb-t szabadított fel és CCleanerrel is próbáltam de az csak pár kb-ot törölt"
Tapsvihar aranyapám.
WinDirStat megmutatja hogy mi eszi a legtöbb helyet.
VGA driverfrissítésnél is megtartja arégi verzókat, az is törölhető
Bemész a boltba és veszel nagyobb lemezt.
Nem, nem akkorát. Jóval nagyobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!