Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ti szoktatok "ragelni"/frusztr...

Ti szoktatok "ragelni"/frusztráltak lenni videójátékok miatt?

Figyelt kérdés

Ha igen mivel vezeted le a felgyülemlett feszültséget / nyugtatod le magad?

Próbálok uralkodni magamon, de nem nagyon szokott sikerülni, ezért most vehetek új egeret...

És nem, nem anyu meg apu pénzéből vettem és veszem a cuccaim.

2019. júl. 6. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Eleve a játékokkal azért játszok, hogy kikapcsolódjak. Ami nem megy, meg csak felidegesít, azzal inkább nem játszok. Nem az a célom, hogy kikapcsolódás címén csak még frusztráltabb legyek.

Nem mondom, hogy soha egy b****meg nem hagyta el a számat, de tudni kell megállni, ha valami már nem szórakoztat.

2019. júl. 6. 20:00
 2/10 anonim ***** válasza:
14%
Én ilyen hülyegyerekeket verek mint Te... Vadbarom. A játék kikapcsol, a hülyeség felbasz. Ennyi. Te felbasztál.
2019. júl. 6. 20:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az elsőhöz hasonlóan, kikapcsolódásképp játszok, nem is sokat, heti kb. 3-4 órát. Ezek csak játékok, annyit egyik se ér, hogy ennyire dühbe gurítson hogy törni zúzni kezdenék. Ez azért elég durva.
2019. júl. 6. 20:29
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
Nem játszottatok még dark souls t vagy hasonlót, csak azért írjátok ezeket. :D
2019. júl. 6. 21:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Legutóbb vagy 10 éve törtem össze billentyűzet a cheaterek miatt.

Aztan kiderult hogy uj billentyűzettel is ugyanannyi csalo van.

Akkor fogom magam ea jatszok vakam mást.

2019. júl. 6. 22:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
és valami
2019. júl. 6. 22:12
 7/10 anonim ***** válasza:
63%

#4 "Nem játszottatok még dark souls t vagy hasonlót, csak azért írjátok ezeket. :D"

Valóban nem játszottam még vele, mert nem jön be az a műfaj. De nem csak egy-két játék van, ami tud bosszantó lenni. :-) Csak mint fentebb említettem, tudom kontrollálni magam. Egyrészt mert egy vesztes játék nem ér meg egy billentyűzetet, még akkor sem, ha nem egy Cherry. Másrészt meg mert azért játszok, hogy kikapcsolódjak, vagy hogy adott esetben oldjam a feszültséget. Nyilván nem olyannal fogok játszani, ami csak idegesít.

2019. júl. 6. 22:59
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

Szoktam.

Régebben már nálam is bánta egér a dolgot, még szerencse, hogy akkor csak ilyen noname filléresem volt.

Most már nem török össze semmit, abból már kinőttem, viszont ordibálni meg k.anyázni elég rendesen szoktam.

Én szeretek befejezni egy játékot, ha egyszer nekiálltam, még ha folyamatosan szopat, akkor is. Mert csakazértis. Legfeljebb utána törlöm még az emlékét is a gépemről. Persze van ritkán kivétel, amikor már én is feladom, de ahhoz tényleg ritka szar játék kell, mint mondjuk az Agonynál. :)

2019. júl. 7. 02:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

#7 Uhh, a kérdező azt kérdezte hogy szoktál-e frusztrált lenni játékok alatt, ennek semmi köze ahhoz hogy tudod-e kontrollálni magad. A surge utolsó bossfightjával közel 4 órát töltöttem mire először meglett(általában 6-7 perc, ha nagyon jó vagy kevesebb), frusztráló volt, a berendezés mégis maradt.

Azt meg azért hadd döntse már el mindenki hogy miért játszik, engem egy kicsit sem szórakoztat ha semmi kihívás nincs benne, nézhetném ennyi erővel azt is ahogy szárad a festék, ha felidegesít egy játék(azzal hogy nehéz, nem azzal hogy gondok vannak vele - rossz kamera, nem reagál elég gyorsan az irányításra, ilyesmi) az nem mindenkinek probléma, a legjobban azokkal a játékokkal szórakoztam mindig amikkel sokáig kellett szarakodnom mire meglettek.

2019. júl. 7. 09:20
 10/10 anonim ***** válasza:

En legutobb nba-be.

21 pontos a meccs, vezetek 19-10re, es behuzza az ellenfel 21-19re

ordiabaltam, asztalt csapkodtam minden volt:D

2019. júl. 7. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!