Elkezdtem érdeklődni a videójátékok iránt, és ezáltal a gamer közösségek iránt. De semmilyen informatikai háttértudással nem rendelkezem, nem vagyok tisztában a szakszavakkal stb. Tudnátok olyan oldalt ajánlani ami "gyorstalpaló" lehetne számomra?
hát a gamer közösség elég színes, szóval egy WOW szintű MMO-ban teljesen más kifejezések vannak, mint pl egy CS:GO, vagy PUBG fajta játékban
és még a GTA, Resident Evil, Fallout......és még 10001 játékot nem is említettem
mi lenne a célod? mit szeretnél elérni? talán így könnyebbe lenne segíteni
Ezt találtam, de az első rész nem töltődi be:(
Sziasztok, köszönöm a válaszokat!
Igazatok van, pontatlanul fogalmaztam. Eddig inkább AC, GTA, a South Park játékok és ezekhez hasonlóak mentek inkább nálam.
Most a CS:GO kezdett érdekelni és a Rainbow Six, csak elveszettnek érzem még magam a világában, de egyébként nagyon tetszik.
Remélem igazad lesz 2. Válaszoló és egy idő után rámragadnak majd a kifejezések. Köszönöm szépen a linket 3. Válaszoló, voltak benne olyan dolgokat amiket nem tudtam még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!