Windows 10 Home licensz. OEM-es vagy nem OEM-es?
Sziasztok!
Korábban volt egy kicsi Dell laptopom, amihez vásároltam egy Windows 10 Home-os licenszkulcsot. Felraktam rá jó sikerrel, viszont mindeközben le kellett cseréljem egy újabb gépre a Dellt. Az új gép elsőre furcsa volt, vibrált a képernyő, akárhányszor is drivereztem újra... Arra is rá tettem a Windows 10-et, aktiváltam ugyanazzal a kulccsal, mint a Dellt. Viszont az új gépet vissza kellett küldjem az eMagnak, ahonnan vásároltam, ámbár a Windows 10 kulcsot totál módon elfelejtettem deaktiválni...
Hívtam az eMagot, hogy a visszaküldött gépről szedjék le a licenszkulcsot, mert a csere készüléken már nem tudom aktiválni a Windows 10-et... Írták, hogy a sikerességről küldenek egy emailt, de ennek már lehet több, mint 2 hete, hogy várok rá és még mindig semmi...
A segítségeteket szeretném kérni...
Felmerült a gondolat, hogy hiába szedtem le a Dellről a licenszkulcsomat, de mi van, akkor ha a kis matricára, amin a kulcs van, fölé van írva az, hogy "Windows 10 Home for Refurb PCS"??? Ebből kifolyólag nem lehetséges, hogy OEM-es licenszet sikerült vásárolni? :/
Előre is köszönök szépen minden segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!