Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet vegleg kiszedni...

Hogyan lehet vegleg kiszedni ezt az uzenetet a Windows 10-tol?

Figyelt kérdés
Ma bekapcsoltam a gepem, es ez az uzenet fogadott a Windows 10-tol "Your windows license will expire soon" ezt hogyan szedhetem ki, hogy ne meg jelenjen meg? csinaltam egy tutorial utan 1-2 beallitast de nem segitett semmit, a windows aktivalva is van a KMSPICO aktivatorral.

2017. aug. 5. 08:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Én tényleg nem értem az ilyen kérdéseket. Van egy "lopott", vagy ha úgy tetszik tört rendszeretek, amit barkács módszerekkel aktiváltok. Ennek ellenére hibásan működik, és ti ezen meglepődtök, és itt keresitek a megoldást.

Nekem sem eredeti nyugi, de ha egy játék vagy az OS olykor hibába ütközik, akkor azt betudom annak, hogy nem eredeti.

2017. aug. 5. 09:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Innen szedtem le: [link] csak gondoltam, hogy van ra valami megoldas, tisztaba vagyok en azzal hogy nem eredeti, csak na kicsit idegesito ez az uzenet, hogy megnyitok valami progit, keresot stb. oszt belovi kozepre ezt az uzenetet es mig ki nem szedem "Close-al" addig nem tudok csinalni semmit a gepen :)
2017. aug. 5. 10:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez nem hibaüzenet, csak a Windows informál hogy hamarosan lejár az aktiválásod (mivel a KMS 180 napra aktiválja). Futtasd le újra a kmspicot és aktiváld újból.
2017. aug. 6. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!