Hogyan lehet egy videóban hogyan lehet kiszedni egy feliratot?
Figyelt kérdés
Csak mert letöltöttem egy intro-t és nagyon tetszik de van ott már valaki neve és azt szeretném eltüntetni lehetőleg Windows Movie Makerrel amennyiben ez nem lehetséges, milyen programmal lehet még kszedni? (ne sony Vegas pro legyen) válaszokat Köszi 😊#Windows Movie makerrel #ne sony Vegas pro-val
2015. febr. 8. 21:17
1/3 anonim válasza:
Leszedni sehogy. Ugyanúgy, ahogy a videóból az ember fejét se tudod levenni. Kitakarni kilehet valami objektummal (pl fekete téglalap), nem tudom erre képes-e a Movie Maker, mivel azt még sose használtam.
2/3 A kérdező kommentje:
És a sonyval se?
2015. febr. 9. 20:31
3/3 anonim válasza:
Nem tudom hogy mondjam másképp. Ha belekarcolsz valamit egy fém felületbe, le tudod szedni? Nem, csak kitakarni.
Szóval leszedni semmivel nem fogod tudni a feliratot, mivel az a videó része. Csak kitakarni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!