Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Life is Strange 2 SPOILER...

Life is Strange 2 SPOILER előfordul! Többi lent. (? )

Figyelt kérdés
Most néztem végig Nessajtól a LIS 2 3. évadának végigjátszását. (mindent az ő döntései alapján fogok mesélni) Mivel a srácok Mexicoba akarnak menni, ugye Finn elviszi Danielt pénzt rabolni, és mivel Nessaj nem használja Daniel képességét, Finnt lelövi a 420-as csávó, és meghal. Daniel feldühödik, és ugye Sean elveszti fél szemére a látását, Cassydy pedig megsérül. A 4. epizód trailerében ugye egy narrátor beszél, miszerint egy fiú egyedül sétál, és befogják zárni a rendőrök. Ahogy a kommenteket olvastam, a többség szerint Sean sétál ott. AZONBAN! Az is lehet, hogy a srác aki ott megy az Daniel, és akkor az egyikük meghal, vagy csak külön mennek tovább? Pár teóriát már találtam, sokak szerint Daniel felkeresi az anyukájukat, Sean meg megy Mexicoba. Teóriák jöhetnek, igen kíváncsi vagyok :3

#finn #Daniel #Life Is Strange 2 #LIS 2 #Nessaj ha ezt látod heló :33
2019. máj. 19. 00:05
 1/1 anonim válasza:
Nem hiszem hogy szándékosan válnak külön. Ugye az elején, a lövöldözésnél Daniel nem emlékezett, amikor ilyen durván használja az erejét. Lehet most is ez volt. Azt hitte Sean halott, és elmenekült, mert jöttek a rendőrök. Ki tudja? Sean mindig arra tanította, hogy FUSSON a veszély elől. Lehet otthagyta.
2019. máj. 19. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!