Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Life Is Strange Before The...

Pedro26 kérdése:

Life Is Strange Before The Storm harmadik epizódjában szerintetek milyen fordulatok lesznek?

Figyelt kérdés
2017. nov. 13. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Mi értelme jósolgatni? Úgyse találjuk ki. Megvárjuk, meglátjuk.
2017. nov. 13. 22:12
 2/6 anonim válasza:
Szerintem elég jó fordulatok voltak. :D Remélem még folytatódik a story.
2017. dec. 27. 22:06
 3/6 anonim válasza:

#2 Nem tudom tudsz-e róla, de lesz még egy bónusz epizód.

Viszont azt nem hiszem hogy konkrétan a sztori folytatódna valahogy :/ Oké fel tudnának dolgozni még pár dolgot, de azok is előzménytörténetek lennének (amivel nincs gond, csak előre nem tudna hogyan és hova haladni az eredeti játék, csak hátra)

2017. dec. 29. 00:29
 4/6 anonim válasza:

2-es vagyok. :

Igen tudom,hogy még jön a Farewell,de szerintem annak nem sok köze lesz az eddigi 3 epizódhoz sajnos. Azt hiszem a kalózos korszakukba nézhetünk bele Chloenek és Maxnek(mielőtt meghal Chloe apukája) Lehet,hogy nem így lesz,azonban remélem lesz még egy Life is Strange Before the Storm 2 is. :D

2017. dec. 30. 11:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Nincs kizárva hogy lesz folytatása a Before The Stormnak mert nem mindenre kaptunk választ. Az lenne még nagy csavar a játékban ha kiderülne hogy Rachel nem is halt meg.
2018. jan. 16. 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:

#5: Mivel kiástuk a rothadó hulláját, meglepne, ha még élne.

https://www.youtube.com/watch?v=stQJuVEGdA4

2018. jan. 16. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!