Pedro26 kérdése:
Life Is Strange Before The Storm harmadik epizódjában szerintetek milyen fordulatok lesznek?
Figyelt kérdés
2017. nov. 13. 21:28
1/6 anonim válasza:
Mi értelme jósolgatni? Úgyse találjuk ki. Megvárjuk, meglátjuk.
2/6 anonim válasza:
Szerintem elég jó fordulatok voltak. :D Remélem még folytatódik a story.
3/6 anonim válasza:
#2 Nem tudom tudsz-e róla, de lesz még egy bónusz epizód.
Viszont azt nem hiszem hogy konkrétan a sztori folytatódna valahogy :/ Oké fel tudnának dolgozni még pár dolgot, de azok is előzménytörténetek lennének (amivel nincs gond, csak előre nem tudna hogyan és hova haladni az eredeti játék, csak hátra)
4/6 anonim válasza:
2-es vagyok. :
Igen tudom,hogy még jön a Farewell,de szerintem annak nem sok köze lesz az eddigi 3 epizódhoz sajnos. Azt hiszem a kalózos korszakukba nézhetünk bele Chloenek és Maxnek(mielőtt meghal Chloe apukája) Lehet,hogy nem így lesz,azonban remélem lesz még egy Life is Strange Before the Storm 2 is. :D
5/6 A kérdező kommentje:
Nincs kizárva hogy lesz folytatása a Before The Stormnak mert nem mindenre kaptunk választ. Az lenne még nagy csavar a játékban ha kiderülne hogy Rachel nem is halt meg.
2018. jan. 16. 13:21
6/6 anonim válasza:
#5: Mivel kiástuk a rothadó hulláját, meglepne, ha még élne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!