Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem lehet per jelet...

Miért nem lehet per jelet megadni mappanévnek?

Figyelt kérdés
Néha jól jönne ez a funkció viszont most elgondolkoztatott hogy miért nem engedi egyik operációs rendszer sem a per jelet mappanévnek?

2019. máj. 3. 16:50
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
100%

Nem, te siman hulyesegrol beszelsz. Nem azert nem lehet / vagy \ jel a fajl neveben, mert technikailag nem megvalosithato, hanem mert funkcionalisan ostobasag.

De igazabol mindegy is, papagajkent ismetelgeted csak magadet, ugyhogy en itt el is untam. Egy laposfold-hivovel se all le az ember vitatkozni...

2019. máj. 4. 07:30
 22/59 anonim ***** válasza:
A találmányok igen jó része már a létezés előtt "létezett" sci-fi könyvekben filmekben stb. Szóval nyugodj meg, rohadtul álmodtunk létezése előtt is róla, valójában az igény szüli a legtöbb technológiai fejlesztést.
2019. máj. 4. 08:31
 23/59 A kérdező kommentje:
Már régen nem arról volt szó. Csak te lovagolsz folyton ezen. Jó hogy nem mondod azt erre a kommentre hogy katona vagyok.
2019. máj. 4. 08:43
 24/59 A kérdező kommentje:
És én ismételgetem magam papagájként? Én még nem ismételtem meg, amit mondtam, de te egyfolytában azt ismételgeted hogy technikailag nem megvalósítható, technikailag nem megvalósítható, technikailag nem megvalósítható. Mint egy beakadt tű a lemezjátszón. Értelmezési és súlyos memória problémákkal küzdesz. Mellékesen: az hogy funkcionális ostobaság az csak a te véleményed. Jól láthatóan van aki használta volna és nem is véletlen csak úgy beszúrjon valamit.
2019. máj. 4. 08:48
 25/59 anonim ***** válasza:
#24 nézzük máshonnan a problémát. Miért volna hasznos ez a funckió?
2019. máj. 4. 08:57
 26/59 A kérdező kommentje:
Vannak bizonyos esetek amikor a vessző nem túl találó. Például alkalmazzuk a több nyelv sémáját. A vesszőt felsorolásnál alkalmazzuk viszont, ha azt írom hogy nyelv,language akkor nyelv 2x vagy laguage 2x. Ez esetben a nyelv/language egy jobb döntés.
2019. máj. 4. 11:55
 27/59 anonim ***** válasza:
Miért akarnál egy fájlnévnek két nyelven nevet adni?
2019. máj. 4. 12:19
 28/59 A kérdező kommentje:
Ez csak egy szemléltető példa volt. De egyébként meg lehet hogy így könnyebben tanulok vagy az egyik ember Magyarul a másik angolul nem tud.
2019. máj. 4. 12:34
 29/59 anonim ***** válasza:
55%

És pontosan miért is nem lehet másik jelet használni ehhez? Pl. |

(Azon túl, hogy a fájlnévnek az a funkciója, hogy megkülönböztethessük egymástól a fájlokat. Nem adattárolásra való)

2019. máj. 4. 12:37
 30/59 A kérdező kommentje:
De valamiről fel kell ismerni hogy mi a mappa tartalma és ha csak random adok neki egy nevet hogy megkülönböztessem a többitől előbb utóbb a tartalmát elfelejtem. Ez mondjuk elég kellemetlen már 50 mappánál is hogy végig kell látogassam a tartalmát ahelyett hogy ránézek és tudom mi van benne.
2019. máj. 4. 12:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!