Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem lehet per jelet...

Miért nem lehet per jelet megadni mappanévnek?

Figyelt kérdés
Néha jól jönne ez a funkció viszont most elgondolkoztatott hogy miért nem engedi egyik operációs rendszer sem a per jelet mappanévnek?

2019. máj. 3. 16:50
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
Én CON mappát tudok csinálni.
2019. máj. 3. 21:30
 12/59 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo: nem a lehetetlen, hanem egyszeruen a nem praktikus dolgokrol van szo. Ostobasag az elvalasztokaraktert felhasznalni a mezoben, amit elvalaszt a masiktol, mert elveszti a funkciojat. Nem lehetetlen, csak hulyeseg.

De agyalj csak tovabb rajta, oldj meg egy nem letezo problemat.

2019. máj. 3. 21:32
 13/59 A kérdező kommentje:
Az informatikusokat is azért fizetik hogy nem létező problémákat oldjanak meg. :D
2019. máj. 3. 21:50
 14/59 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igaz, ők nagyon is létező dolgokat oldanak meg többnyire.
2019. máj. 3. 21:57
 15/59 A kérdező kommentje:
Olyan szempontból ez igaz hogy nagyon nagyon sokat fejlődtünk viszont nagyon sok dolgot nem akartunk mielőtt tudtuk hogy létezik. Azzal hogy valamit akartunk azzal született hogy egy informatikus fejéből kipattant egy még nem létező probléma. Ő megoldott ezután pedig megszületett rá az igény.
2019. máj. 3. 22:15
 16/59 A kérdező kommentje:
Azt az osztó jelet milyen billentyűkombinációval tudom előcsalogatni? :O
2019. máj. 3. 22:17
 17/59 anonim ***** válasza:
Ne írj már ekkora ökörségeket az isten áldjon meg.
2019. máj. 3. 22:21
 18/59 A kérdező kommentje:
Miért? Te a skype előtt álmodtál internetes hívásról? Az MSN előtt IRC-ről? (igen tudom hogy korábban is létezett de a legtöbb embernek ez volt az első IRC. 1990-ben hány video streamer platformról álmodtál? Ez máig olyan méreteket karöltött hogy konkrétan nem csak videókat nézhetünk a szerverről, de élő videókat is.
2019. máj. 3. 22:26
 19/59 anonim ***** válasza:
75%
megint kevered a technikai lehetosegeket (vagy azok hianyaban nem megvalosithato otleteket) a pusztan buta otletekkel.
2019. máj. 3. 22:56
 20/59 A kérdező kommentje:

"Az informatikusokat is azért fizetik hogy nem létező problémákat oldjanak meg. :D" > "megint kevered a technikai lehetosegeket (vagy azok hianyaban nem megvalosithato otleteket) a pusztan buta otletekkel."

A skype vagy a youtube nem megvalósítható technikailag? Én már arról beszéltem hogy valami amiről nem is álmodtunk megszületett egy nagyon okos informatikusnak köszönhetően te pedig arról beszélsz hogy én technikailag megvalósíthatatlan dolgokról és/vagy hülyeségekről beszélek.

2019. máj. 3. 23:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!