Hogy megy egy laptopvásárlás? Részletek lent
hülye a kérdés tudom. Úgy értettem, hogy ott helyben meg tudok venni egy laptopot a boltban? pl. ha mondom h Acer emachine-t kérek, akkor biztos hogy van raktáron és nem rendelni kell? mert az megint csúszás :S
és olyat lehet kérni, h legyen rajta op. rendszer? op. rendszerrel mennyivel drágább egy laptop kb? légyszi minden kérdésemre válaszoljatok, köszi :))
ha csak annyit mondasz, hogy Acert kérsz, az még nem elég információ! Egy kicsit nézelődj, hogy legyen valami konkrétabb felépítésű géped
oprendszer ára függ, hogy milyet kérsz rá:
linux alapúak ingyenesek (van olyan laptop, amelyiken rajta is van)
de pl. egy MICROSOFT Windows 7 Professional Magyar BOX 80 000Ft
Acer emachine-t mondtam, pontosabban acer emachine e725
neeem, windows 7 nem kell rá, akkor majd az uncsitesóm apja felrakja az XP-t nekem csak 98as XP telepítőCD-m van :(
uncsimáéknak is acer emachine e725 van..és azon XP van, szerintem megy rajta az XP ...remélem
de am. unokatesóméknak van Windows 7 telepitő CD-jük szal nem lenne gáz...:D csak az érdekelt igazán h ha elmegyek a boltba ott helyben meg tudom-e vásárolni..mert 1 hét mulva fogok laptopot venni, mert akkor gyűlik ki rá a pénz..és már alig várom éjszaka se tudok aludni rendesen mert csak a laptopon gondolkodok...ilyen nagy vágyat nem éreztem még semmilyen tárgy iránt..:)
most ezt komolyan gondoltad, hogy mondjuk meg neked, hogy lesz-e raktáron nekik? még egy boltot sem nyögtél ki...
mi lenne ha felhívnád őket?
Én netről rendeltem és rá két napra hozták is
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!