Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy megy egy laptopvásárlás?...

Hogy megy egy laptopvásárlás? Részletek lent

Figyelt kérdés

hülye a kérdés tudom. Úgy értettem, hogy ott helyben meg tudok venni egy laptopot a boltban? pl. ha mondom h Acer emachine-t kérek, akkor biztos hogy van raktáron és nem rendelni kell? mert az megint csúszás :S

és olyat lehet kérni, h legyen rajta op. rendszer? op. rendszerrel mennyivel drágább egy laptop kb? légyszi minden kérdésemre válaszoljatok, köszi :))

2010. júl. 5. 12:15
 1/9 anonim ***** válasza:
ha op rendszerrel kéred akkor számolj rá 20-30 ezer forintot még mert akkor eredeti windowst kapsz az meg nem 2 killér.
2010. júl. 5. 12:47
 2/9 anonim ***** válasza:
fillér*
2010. júl. 5. 12:47
 3/9 anonim ***** válasza:

ha csak annyit mondasz, hogy Acert kérsz, az még nem elég információ! Egy kicsit nézelődj, hogy legyen valami konkrétabb felépítésű géped

oprendszer ára függ, hogy milyet kérsz rá:

linux alapúak ingyenesek (van olyan laptop, amelyiken rajta is van)

de pl. egy MICROSOFT Windows 7 Professional Magyar BOX 80 000Ft

2010. júl. 5. 13:13
 4/9 A kérdező kommentje:

Acer emachine-t mondtam, pontosabban acer emachine e725

neeem, windows 7 nem kell rá, akkor majd az uncsitesóm apja felrakja az XP-t nekem csak 98as XP telepítőCD-m van :(

2010. júl. 5. 13:28
 5/9 anonim ***** válasza:
A boltban, ha van kiállítási termék, akkor ott helybe meg tudod venni, vagy ha elfogyott a raktárkészletükből, akk odaadhatják, a kiállított terméket, ami használtnak minősül, és feleannyiba kerül. Az nem elég, ha azt mondod, hogy acer emachinest kérsz, mert az csak egy kategória. Van belőle még azon belül is vagy 100 féle. Nem minden gépen van op rendszer am. Ha nincs rajta, akk elviheted egy szám-tech boltba, mert ott biztos tudnak telepíteni, és eredetit. Csak hogy ha win 7 kell, ami meglehet, mert manapság, a laptopokon(az újakon) csak win7 megy, akk az elérheti a 80 rugót. Ha eredetileg van rajta op rendszer, azok nem igen nyomják meg az árat.
2010. júl. 5. 13:32
 6/9 A kérdező kommentje:

uncsimáéknak is acer emachine e725 van..és azon XP van, szerintem megy rajta az XP ...remélem

de am. unokatesóméknak van Windows 7 telepitő CD-jük szal nem lenne gáz...:D csak az érdekelt igazán h ha elmegyek a boltba ott helyben meg tudom-e vásárolni..mert 1 hét mulva fogok laptopot venni, mert akkor gyűlik ki rá a pénz..és már alig várom éjszaka se tudok aludni rendesen mert csak a laptopon gondolkodok...ilyen nagy vágyat nem éreztem még semmilyen tárgy iránt..:)

2010. júl. 5. 13:36
 7/9 A kérdező kommentje:
tehát nehogy az legyen h elmegyek és nem lesz, megrendelik és 2 hét mulva mehetek érte...:(
2010. júl. 5. 13:37
 8/9 czibles ***** válasza:

most ezt komolyan gondoltad, hogy mondjuk meg neked, hogy lesz-e raktáron nekik? még egy boltot sem nyögtél ki...

mi lenne ha felhívnád őket?

2010. júl. 7. 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Én netről rendeltem és rá két napra hozták is

:)

2010. júl. 8. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!