Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem ismeri fel a gépem! Hol a...

Nem ismeri fel a gépem! Hol a hiba? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

Figyelem! Nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz.

Szóval a számítógépem nem ismeri fel az MP4emet. A poén, hogy legalább 4-5 éve megvan és nem volt még ilyen. Tegnap még jó volt, ma már nem ismeri fel az USB eszközt. Számítógépem nem volt újratelepítve mostanában és nem történt semmi rendkívüli sem a géppel, sem az MP4-el. Simán tölteni lehet, csak géphez nem tudom csatlakoztatni. Először azt gondoltam, hogy eleve a géppel van gond, de minden mást felismer(fényképezőgép és telefon). Ötletek ?

Az MP4 Dimarson!

2011. okt. 6. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Dimarson...

Én balf@sz megvettem mert olcsó volt. Az egy ritka ótvar MP4. Tényleg poén hogy neked 4-5 éve bírja. Nekem a Thompson MP3-am bírta addig a Dimarson pedig 3 napig úgy hogy nem is használtam többet össz 1 óránál. Húgom már jobban járt. Neki 4 hónapig is bírta.

Nézd meg a kütyühöz adott illesztőprogramot hogy fent van-e a gépen. Ha fent van akkor töröld majd rakd fel újra, hátha ez megoldja. Ha nem akkor rakd másik USB csatlakozóra. De amúgy sok dolog lehet. Eltört a kábele. Elferdült a csatlakozás. Simán feladta szokása szerint.

2011. okt. 6. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
a gépet nem ismerem.. de lehet.. hogy rossz az adat kábel..esetleg.. speckó driver kell hozzá.. bár tudja fene :)
2011. okt. 6. 20:56
 3/4 A kérdező kommentje:

Nekem nincs semmi panaszom rá, legalábbis eddig tényleg nem volt semmi! Szinte minden nap hallgatom több órán keresztül. Őszintén, én azért vettem ilyet mert az MP3mam is Dimarson és azzal sem volt gond. Csak az 512MB-ás volt.

Rendben holnap megnézem! Köszönöm a tanácsokat! :)

2011. okt. 6. 23:22
 4/4 A kérdező kommentje:
2011. okt. 6. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!