Tényleng 2021-ben megszűnik a youtube?
Nem fogom tudni hallgatni a kedvenc zeném vagy nézni egy tutorial videót mi lesz szerintetek
(13-as cikkely)
Akkor csak őket fogja érinteni a törlés:
Videa,Indavideó,Vimeo,Dailymotion,Openload,Mega,Google Drive,OneDrive?
#11: Ha az " éves forgalmuk" eléri a "10 millió EUR-t" akkor "megfelelően indokolt értesítés kézhezvételét követően haladéktalanul intézkedniük kell az értesítés tárgyát képező művek vagy más védelem alatt álló teljesítmények hozzáférhetetlenné tétele vagy ezen művek vagy más védelem alatt álló teljesítmények honlapjaikról történő eltávolítása érdekében" (szóval ha figyelmeztetik őket az illegális kópiáról, akkor nekik ezt el kellene távolítaniuk - ez idáig is hasonlóan volt, erre a szolgáltatók lehetőséget biztosítottak).
Ha "egyedi látogatóinak havi átlagos száma az előző naptári év alapján számítva meghaladja az 5 milliót", akkor "azt is bizonyítaniuk kell, hogy minden tőlük telhetőt megtettek az értesítés tárgyát képező azon művek és más védelem alatt álló teljesítmények további feltöltésének megelőzése érdekében, amelyekre vonatkozóan a jogosultak megadták a lényeges és szükséges információkat" (szóval a tartalom-felismerést - amilyen a Youtube Content ID rendszere - már a feltöltéskor működtetniük kellene).
Még nem lépet életbe a 13 cikkely de már most rossz nekem. :(
Ezt a zenét nem tudom letölteni a 4K YouTube to MP3 programmal csak hibát ír rá hogy ERROR.
Csak fizetősen tudnám letölteni ha vásárolnák prémiumot, de ingyen csak hallgatni tudom a Deezer-en, meg YouTube-on torr böngészőből meg Operával VPN-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!