Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tényleng 2021-ben megszűnik a...

Tényleng 2021-ben megszűnik a youtube?

Figyelt kérdés

Nem fogom tudni hallgatni a kedvenc zeném vagy nézni egy tutorial videót mi lesz szerintetek

(13-as cikkely)

#Youtube-meszínik-n-e-m-a-k-a-r-o-m
2019. ápr. 13. 23:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
26%

Akkor csak őket fogja érinteni a törlés:

Videa,Indavideó,Vimeo,Dailymotion,Openload,Mega,Google Drive,OneDrive?

2019. ápr. 14. 13:28
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Megaval nem tudnak mit kezdeni, de a direkt letöltésnek máshol befellegzik, kivéve ha nem EU rendszeren megy..
2019. ápr. 14. 13:40
 13/19 anonim ***** válasza:
53%

#11: Ha az " éves forgalmuk" eléri a "10 millió EUR-t" akkor "megfelelően indokolt értesítés kézhezvételét követően haladéktalanul intézkedniük kell az értesítés tárgyát képező művek vagy más védelem alatt álló teljesítmények hozzáférhetetlenné tétele vagy ezen művek vagy más védelem alatt álló teljesítmények honlapjaikról történő eltávolítása érdekében" (szóval ha figyelmeztetik őket az illegális kópiáról, akkor nekik ezt el kellene távolítaniuk - ez idáig is hasonlóan volt, erre a szolgáltatók lehetőséget biztosítottak).

Ha "egyedi látogatóinak havi átlagos száma az előző naptári év alapján számítva meghaladja az 5 milliót", akkor "azt is bizonyítaniuk kell, hogy minden tőlük telhetőt megtettek az értesítés tárgyát képező azon művek és más védelem alatt álló teljesítmények további feltöltésének megelőzése érdekében, amelyekre vonatkozóan a jogosultak megadták a lényeges és szükséges információkat" (szóval a tartalom-felismerést - amilyen a Youtube Content ID rendszere - már a feltöltéskor működtetniük kellene).

2019. ápr. 14. 13:41
 14/19 anonim ***** válasza:
67%

Még nem lépet életbe a 13 cikkely de már most rossz nekem. :(

Ezt a zenét nem tudom letölteni a 4K YouTube to MP3 programmal csak hibát ír rá hogy ERROR.

Csak fizetősen tudnám letölteni ha vásárolnák prémiumot, de ingyen csak hallgatni tudom a Deezer-en, meg YouTube-on torr böngészőből meg Operával VPN-el.

https://www.youtube.com/watch?v=6HtvVw0SUmk

2019. ápr. 14. 16:17
 15/19 anonim ***** válasza:
66%

#14: Ez csak hiszti.

Kereső:

[link]

első találat:

[link]

nekem simán lehozta az inkriminált videót, mint ez az oldal is:

[link]

De a szerzőtől közvetlenül meg is veheted az ezt tartalmazó CD-t:

[link]

támogatva ezzel Őt.

2019. ápr. 14. 17:24
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült már online letöltővel letölteni, de nem tudom a program miért nem tudja.
2019. ápr. 14. 17:35
 17/19 A kérdező kommentje:
Szarok ezek a konvertálok 1-2 jó van csak ritka ://
2019. ápr. 15. 16:57
 18/19 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 15. 17:07
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi a linket :)
2019. ápr. 15. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!