Tényleng 2021-ben megszűnik a youtube?
Nem fogom tudni hallgatni a kedvenc zeném vagy nézni egy tutorial videót mi lesz szerintetek
(13-as cikkely)
Nem szűnik meg. Van akkora befolyása a techcégeknek, hogy vagy fellazítsák eléggé a 13-as cikkelyt, vagy valamilyen módon kivételt képezzenek alóla.
A kedvenc zenéidet a hivatalos csatornákon továbbra is hallgathatod majd, a tutorialokkal pedig nem látom, mi volna a probléma 2020 után.
Kíváncsi leszek mi lesz majd a Mozicsillaggal meg nCore-ral.
Ti is?
Mi a véleményetek?
Az olvastam itt gyakorin hogy az nCore át költözik ukrán szerverre és mi felhasználok felcsatlakozunk ukrán VPN címre és mehet tovább a torrentezés.
#4 nem hiszem,h bármi változás jön
A többieknek köszi a választ megnyugodtam,egyébként a wikipédián olvastam ezt de akkor nem igaz
Köszi mindenkinek!
Akkor ha szükség lesz rá milyen VPN-t használjak ingyen?
Opera VPN jó?
Vagy Torr böngészőt?
"Kíváncsi leszek mi lesz majd a Mozicsillaggal meg nCore-ral."
Semmi. Őket nem érinti ez az irányelv, mivel ők nem tárolnak tartalmakat, nincsen "éves... ...10 millió EUR" ( [link] - 17. cikk 6. pont) forgalmuk.
Illetve akik illegális tartalmakkal operáltak, azok ez után is megtalálják ennek a módját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!