Hogyan tudom újratelepiteni a windows 10-et?
Nem nagyon értek a számitogépekhez, ezért kérlek értelmesen magyarázzátok el, ha kérhetem :)
régebben vistám volt lemezen, és amikor újra kellett telepiteni az op rendszert, betettem a lemezt. Azt mondta a fiam úgy csináljam.
Most nincs ki segitsen, és az uj laptopomon win 10 van. De nincs lemez, Nincs helye ahova lemezt be tudnék tenni.
Honnan szerzem meg ileynkor a win 10et?
Okéé..pendeóreiveról telepitik, de honnan szerezzem meg?
Letöltöd a microsoft oldaláról a crationmediatoolt ezt feltelepited, követed az infót amit kiir a program pendrivera lefogja tölteni a win10et majd itt ez a video: [link]
Laptopokon a biosba valo belepes ált f2 f12 vagy del gomb de kiirja a laptop indításnál melyik az a gomb ha nem megy a gyártó oldalán fel van tüntetve. Sok sikert!
Windows 10-ben már van alaphelyzetbe állítási lehetőség, ha nem indokolt az újratelepítés más okok miatt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!