Jelszóval be lehet állítani a google tartozkodási helyet hogy ne lehessen ki-be kapcsolgatni?
Arrol beszéltek miért merül a teloja.. Ennyi? Semmit nem tudsz csiná
lni,mert max vesz másik telot amit csak a szeetőjének van,ezen meg nézheted a semmit.. Minőségi időt kéne együtt tölteni,akkor a másik nem külső félhez ,menne..
40N
Lègyszi valaki irjon ha van ilyen beállitási lehetősèg.!
Köszönöm
Nincs.. Ha lenne irtak volna,ketto ha van,lszre veszi vesz uj telot és megjobban titkolni fog elötted ,mindent.. Nem érted ugye h mi a baj? Nem csodálom h menekül.. Én is menekülnék Hány éves van 18?
40N
Amugy hiába állitod be a jelszot ha visszaállitja gyári beállitosakra,eleve ujra kell a jelszo,nem lenne egyszerübb elvenni a telot és bezárni a pincébe,v menni vele még a vécére is,szánalmasak az ilyen nők,nőként irom..
40N
Az a házasság semmit se ér ahol megfigyelősdi kell.
40N
Megint rosszul èrtelmezed amit irtam .
Nem arrol beszèlünk ,hanem arról hogy mèrt kapcslgatja ki -be a tartozkodási helyèt amikor elmegy itthonról .
Amikor haza èr kávèzik ès akkor kapcsolja be èrted .?
Értem.. És? Kérdezd nmeg tőle,a férjedtől.. Ja h ennyi a beszdtéma h miért kapcsolja ki-.. eleve senki ne kövessen mert nem élünk börtönben... Mondom nincs lehetőséged mert vesz dugi telot,v visszaállitja gyárira,tuti h sejti h nyomozol és irritálhatja rendesen,ezért menekül majd el,folytasd,és nemsokora ex leszel..
40N
Ne engedd sehova egyedül,menj vele,kövesd.. Komolyan ilyen fosokban éltek ahol nyomozni kell.. :D
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!