Jelszóval be lehet állítani a google tartozkodási helyet hogy ne lehessen ki-be kapcsolgatni?
Fèrjemet,lehet hogy megcsal,vannak jelei elèg furcsán viselkedik .
Ès ezèrt is gyanus hogy ha elmegy itthonrol midíg kikapcsolja.
Szóval van rá valami mód hogy jelszavazzam?
Szeretetnèm tudi merre császkál.
Azt mondja meríti a telefont.
Pedig energiatakarèkosra van állitva ,na meg ennyiből akkor itthon is kikapcsolhatná nem csak akkor amikor elmegy itthonról nem!?
Úgy hogy valamit biztos titkol , nagyon rossz èrzès hogy titkolózik már hónapok óta ezt csinálja de ő (nem tudja hogy èszrevettem hogy ki-be kapcsolgatja)
Lègyszi segitsetek hogy lehet beállitani jelszavasra.!
Köszönöm
Kérdezd meg tőle ja h nem kommunikáltok,ha nem bizol benne megette a rosebb és ha nyomkovetetőt teszel rá akkor is félre tud lépni még a boltba se engedd le..
40N
Sajnállak.. Totál értelmetlen a kérdésed,hónapok ota ez megy de beszélni nem beszéltek hónapok ota?..
40N
De beszèlünk ,miből gondolod hogy nem,akkor honnan tudnám hogy meríti a telefonját .
Mèrt kèrdeznèm tőle minden nap hogy mèrt kapcaolgatja ki be ,mikor ugy is az a válasz hogy meriti a telot.
Azt meg vegkèp nem èrtem mèrt kell flegmán ès bunkón írnod .
Ha nem èrdekel ès csak bunkón tudsz válaszolni ne is írj lègyszi .
Szerintem èrtelmes a kèrdèsem.
Te nem èrted a kèrdèst !? Nem nehèz tanul meg olvasni ès èrtelmezni.
Nem èrtem mèrt a komunikácioval vagy elfoglalva .
Talán azt hiszed hogy egy szót se szólunk egymáshoz .
Mindig beszèlgetünk . Van gyerekünk is ha nem olvastad volna.
Erről hiába kèdezgetem ugyis ugyan az a válsz. Ugysem fogja elmondani.
Ès megint nem a kèrdèsre válaszoltál .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!