Hogyan érjem el, hogy ha a Tp-Link routeremen keresztül netezek, akkor ne Pécset jelölje tartózkodási helyemnek a városom helyett?
Pécsen vagyok kollégista, de nyárra hazaköltözök, és hazahoztam a routeremet, hogy a szobámban is jó wifi legyen (mert az itthoni routerem elromlott). De helyadatnak non-stop Pécset adja ki, ami nagyon idegesít. Nem tudom a routeremet elégszer újraindítani, mindig ezt adja ki, ami már kezd idegesítő lenni. Hogyan tudnám azt beállítani végre, hogy a saját tartózkodási helyemet higgye el, és ne Pécshez (pontosan a kollégiumomhoz) ragaszkodjon?
A routerem egy egyszerű, régebbi Tp-Linkes egy antennás router (TL-WR741ND)
Előre nagyon köszönöm a segítségeket!!
19/L
Érdekes, pedig a másik routeren (ház másik felén) sosem jelezte ezt, sem ha mobilneten vagyok. Viszont ha erre vagyok csatlakozva, akkor folyamat Pécset jelöli.
Bátyám mondta hogy lehet elmentette a helyadatokat, és ha újraindítom (a tűvel benyomós módszerrel) helyre jön, de nem változik semmi sem. Nagyon érdekelne, hogy akkor mi a fene baja van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!