Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Walkmanbe való kazettát hol...

Walkmanbe való kazettát hol tudok vásárolni? Tudok saját válogatás kazettát írni?

Figyelt kérdés

2019. jan. 23. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A kazetta hivatalos neve "compact audio casette":

[link]

audiokazetta néven találhatsz ilyet a boltokban - ha még találsz:

[link]

Ahhoz hogy rögzíts, szükséged lesz egy asztali magnóra ("deckre"), aminek van vonalbemenete - például:

[link]

így a számítógép vonalkimenetére kötve (sztereó jack-RCA átalakító kábel kellhet) tudsz a kazettára rögzíteni.

2019. jan. 23. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Venni már nem tudom, ha lehet el, de ha megkérdezed bármelyik rokonodat, ismerősödet, a 30+ korosztályból, tutu ad neked ingyen, nyilván lesz rajta valami rádióból felvett cucc, de simán ujraírható:)

A többit az első szépen leírta.

2019. jan. 23. 21:38
 3/6 CspCsj ***** válasza:

"Magnó kazetta" kifejezésre is sok találat van:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Használtan is lehet jó kazettás deck-et (magnódeck) találni.

Pl.: [link]

Ha kikerülnéd a kazettás felvétellel szórakozást, akkor egy kazetta adapter is szóba jöhet. (nekem kazettás autórádióhoz ez volt egyszerűbb)

[link]

Bár ugye ehhez kell egy jack dugós eszköz (pl. okostelefon, MP3 lejátszó stb.), amiről kapja a hangot.

Így viszont "kicsit" túl van bonyolítva.

2019. jan. 23. 22:03
 4/6 Meton ***** válasza:
60%
Szerintem bontsd szét a kérdést, hogy pontosan mit is akarsz. Azt nem hiszem, hogy van walkman-ed, mert amikor ezek mentek, az már régen volt. Persze lehet venni, de elég drága mulatság, ha retrózni szeretnél. Én is szeretem a retrót, de például egy kazettás egységnél fontos, hogy legyen USB, LCD kijelző, érintő gombok, mert azért a retrót se kell túlzásba vinni. Persze mindenkinek más az ízlése. Mindent meg lehet venni, csak pénz kérdése. Ajánlom a webáruházakat és lehetőleg újat vegyél, minden mást csak ajándékba fogadj el. Ha 100 éves kazit kapsz, először próbáld ki, hogy nincs-e összeragadva a szalag, mielőtt tönkretennéd vele a walkman-ed.
2019. jan. 24. 09:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne walkmanje? Nekem is van, működik. 30 éves vagyok, és odaadhatnám egy tízévesnek :D

Kérdező: ha végképp nem találsz sehol: vatera.

2019. jan. 29. 12:58
 6/6 Meton ***** válasza:
Természetesen létezik még Walkman, de annak ideján ezek elég rövid elettartamúak voltak. Karbantartás vagy felújítás nélkül már aligha működnek. Nem mindenki műszaki zseni, hogy ilyeneket meg tudjon csinálni. Ezért célszerű újat venni, amivel biztosan nincs gond és benne van a mai technológia is. Vannak gyártók, akik direkt az ilyen retró cuccokat gyártják a mai napig.
2019. jan. 30. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!