így a számítógép vonalkimenetére kötve (sztereó jack-RCA átalakító kábel kellhet) tudsz a kazettára rögzíteni.
2019. jan. 23. 21:13
2/6 anonim válasza:
Venni már nem tudom, ha lehet el, de ha megkérdezed bármelyik rokonodat, ismerősödet, a 30+ korosztályból, tutu ad neked ingyen, nyilván lesz rajta valami rádióból felvett cucc, de simán ujraírható:)
Bár ugye ehhez kell egy jack dugós eszköz (pl. okostelefon, MP3 lejátszó stb.), amiről kapja a hangot.
Így viszont "kicsit" túl van bonyolítva.
2019. jan. 23. 22:03
4/6 Meton válasza:
Szerintem bontsd szét a kérdést, hogy pontosan mit is akarsz. Azt nem hiszem, hogy van walkman-ed, mert amikor ezek mentek, az már régen volt. Persze lehet venni, de elég drága mulatság, ha retrózni szeretnél. Én is szeretem a retrót, de például egy kazettás egységnél fontos, hogy legyen USB, LCD kijelző, érintő gombok, mert azért a retrót se kell túlzásba vinni. Persze mindenkinek más az ízlése. Mindent meg lehet venni, csak pénz kérdése. Ajánlom a webáruházakat és lehetőleg újat vegyél, minden mást csak ajándékba fogadj el. Ha 100 éves kazit kapsz, először próbáld ki, hogy nincs-e összeragadva a szalag, mielőtt tönkretennéd vele a walkman-ed.
2019. jan. 24. 09:24
5/6 anonim válasza:
Miért ne lehetne walkmanje? Nekem is van, működik. 30 éves vagyok, és odaadhatnám egy tízévesnek :D
Kérdező: ha végképp nem találsz sehol: vatera.
2019. jan. 29. 12:58
6/6 Meton válasza:
Természetesen létezik még Walkman, de annak ideján ezek elég rövid elettartamúak voltak. Karbantartás vagy felújítás nélkül már aligha működnek. Nem mindenki műszaki zseni, hogy ilyeneket meg tudjon csinálni. Ezért célszerű újat venni, amivel biztosan nincs gond és benne van a mai technológia is. Vannak gyártók, akik direkt az ilyen retró cuccokat gyártják a mai napig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!