Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ncoren mit jelent az hogy...

Ncoren mit jelent az hogy saját válogatás?

Figyelt kérdés
Törölték egyik torrentemet amit nem rég töltöttem fel ezzel a címszóval , nem teljesen értem...
2013. febr. 27. 22:56
 1/9 A kérdező kommentje:

Nem teljesen értem ... ezért miért kell törölni ?

meg egyátalán mit jelent ?

2013. febr. 27. 23:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Mit töltöttél fel?
2013. febr. 27. 23:03
 3/9 anonim ***** válasza:

" Mindennemű saját válogatás feltöltése tilos. Saját válogatásnak minősül minden olyan feltöltött torrent, amely valamilyen egyéni szempont alapján került összeválogatásra. "

/wiki.php?action=read&id=30

2013. febr. 27. 23:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Na de könyörgöm egy olyan dolgot ami baromi hosszú hogy töltsek fel egybe , egy animét akartam arconként ... így kaptam meg , akkora fa.sz szabályok vannak ncoren hogy hihetelen ..
2013. febr. 27. 23:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Mert baromi érdekes mást fel engednek rakni 20 részenként , vagy évadonként, arconként ... ez meg saját válogatás pff.
2013. febr. 27. 23:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Igy van!

de amikor felraktam egy oldalra az AUTO DATA 2013 mat

akkor ez a staffokat nem érdekelte :)

ugyan mán

kb 500 000 ft az ára

ja és full verzió

2013. febr. 27. 23:19
 7/9 anonim ***** válasza:

bezzeg a másikba már belekötöttek

menyenek a pichába

2013. febr. 27. 23:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi lett volna, ha az itteni nyavalygás helyett egy ottani kérdéssel elintézted volna? Egy kér(d)és a staff felé talán nem túl nehéz feladat.
2013. febr. 28. 07:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem , egyesével kellene feltöltenem , ami több mint 200torrent lenne ... szóval akkor nem lesz feltöltve ..
2013. febr. 28. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!