Ncoren mit jelent az hogy saját válogatás?
Figyelt kérdés
Törölték egyik torrentemet amit nem rég töltöttem fel ezzel a címszóval , nem teljesen értem...2013. febr. 27. 22:56
1/9 A kérdező kommentje:
Nem teljesen értem ... ezért miért kell törölni ?
meg egyátalán mit jelent ?
2013. febr. 27. 23:02
3/9 anonim válasza:
" Mindennemű saját válogatás feltöltése tilos. Saját válogatásnak minősül minden olyan feltöltött torrent, amely valamilyen egyéni szempont alapján került összeválogatásra. "
/wiki.php?action=read&id=30
4/9 A kérdező kommentje:
Na de könyörgöm egy olyan dolgot ami baromi hosszú hogy töltsek fel egybe , egy animét akartam arconként ... így kaptam meg , akkora fa.sz szabályok vannak ncoren hogy hihetelen ..
2013. febr. 27. 23:17
5/9 A kérdező kommentje:
Mert baromi érdekes mást fel engednek rakni 20 részenként , vagy évadonként, arconként ... ez meg saját válogatás pff.
2013. febr. 27. 23:19
6/9 anonim válasza:
Igy van!
de amikor felraktam egy oldalra az AUTO DATA 2013 mat
akkor ez a staffokat nem érdekelte :)
ugyan mán
kb 500 000 ft az ára
ja és full verzió
7/9 anonim válasza:
bezzeg a másikba már belekötöttek
menyenek a pichába
8/9 anonim válasza:
Mi lett volna, ha az itteni nyavalygás helyett egy ottani kérdéssel elintézted volna? Egy kér(d)és a staff felé talán nem túl nehéz feladat.
9/9 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem , egyesével kellene feltöltenem , ami több mint 200torrent lenne ... szóval akkor nem lesz feltöltve ..
2013. febr. 28. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!