Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » YouTube-on láthatja a streamer...

YouTube-on láthatja a streamer az ip-címem/akármit amivel beazonosíthat? (érthetőbben lent)

Figyelt kérdés
A YouTube streamer vagy moderátkor látja valahogy az ip címem?Az én ésszerű válaszom a nem lenne,de aligha 30%-ban vagyok csak biztos benne.😅Például...Ha egy gépről 2 profillal vagyok a chaten(aktívan,tehán írok is),vagy telóról,ha már írtam a chaten,profilt váltok,és mondjuk eddig Eugélióként írtam,innentől Julcsika666 néven szeretnék részt venni az élő beszélgetésbe.(ts-en már beszéltem az emberünkkel,az fb. csoportába is benne vagyok,nem tudom,hátha van akárni jelentőssége ip cím vagy akármilyen azonosító ügyében...🤷🏻‍♀️)

2018. dec. 27. 00:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ennek fuss neki még egyszer és érthetően írd le h. mit szeretnél. A trollkodást azt értjük, különben minek kéne neked két különböző fiók. De a kérdést nem értjük.
2018. dec. 27. 03:09
 2/5 LeniDavisJr ***** válasza:
Nem látja.
2018. dec. 27. 06:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Dehogy látja...
2018. dec. 27. 06:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, de a videókról készült statisztikákat látja, pl. hogy melyik országból nézték a videóját.
2018. dec. 27. 08:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem trollkodni szeretnék,nyugi.Köszönöm a válaszokat!😁
2018. dec. 27. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!