Lehet valahogy feliratot "feldarabolni"? (lent érthetőbben)
Szóval van egy film,amit csak 11 partosba tudtam megszerezni(máshogy nem is lehet),viszont a felirat,amit mellékelt hozzá az uploder az egy 1cd-s verzióhoz van.
A videofájlokat sajnos sehogyan nem tudtam egybeilleszteni,azt már hagyom is a pics.ába.A feliratot nem lehet akkor feldarabolni 11 részre?Mintha hallottam volna,hogy subtitle wokshoppal lehet ilyesmit,de akkor az időzítés is gondolom átállítódik,ugye?
Kösz előre is!
Szia.
Igen. Subtitle worksoppal megoldható.
Ami kell hozzá. Meg kell nézni a filmdarabok hosszát és szépen összesiteni. Aztán :
Megnyitod a feliratot, majd ugyanazzal a mozdulattal el is mented a megfelelő darab nevével. (Igy az eredeti felirat mindig megmarad)
Aztán a fildarabok hossza alapján törlöd a feliratokból az előtte illetve utánna lévő feliratokat (Két mozdulat : első felirat kijelöl kattintással, megkeresed az idő alapján amelyik feliratot még törölni kell , SHIFT + Kattintás, majd DELETE és kész. Ugyenez a felirat végén is).
Majd a megmaradt feliratokat kijelölöd az összeset (szintén SHIFT + Kattintás segitségével) és CTRL+D -vel eltolod annyival ammennyivel kell (amenyi a darabok hossza).
Egy példa 3 darabra irom :
00:00.000-11.11.111 AVI1
11.11.111-22.22.222 AVI2
22.22.222-33.33.333 AVI3
1. Törölni kell a 11.11.111-től nagyöbb feliratokat.
és elmenteni a darab nevével.
2. Ujra megnyitni. Törölni a a 00.00.000 tól lévő feliratokat a 11.11.111 -ig. Illetve törölni kell a 22.22.222 tól lévő feliratok a utólsóig.
Majd CTRL+D-vel el kell tolni a feliratokat -11.11.111 időegységgel.
3. Ujra megnyitni az eredeti feliratot, mmajd törölni a 00.00.000-22.22.222-ig terjedő feliratokat. Majd CTRL+D-vel eltolni a feliratokat -22.22.222 időegységgel.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!