A C meghajtón, mért van több foglalt hely, mint amennyi ténylegesen foglalt?
Szia!
A merevlemezen található tartalomjegyzék (Table of Contents)
foglalja le azt a helyet.
Vagy rendelkezel rejtett mappákkal, fájlokkal amiket az általad használt program nem lát, így a méretüket sem számolja.
A rendszervisszaállítási pontok (System Volume Information)-t még akkor is 0 kb-nak fogja mutatni, ha szeretnéd látni a méretét, kövesd ezt:
Ezután kiírja a méretét, de egyszerűbb, ha csak kikapcsolod (ha nem kell)
kösz a segítséget
A System Volume Information > Restore mappában találtam felesleges dolgokat, amik, ha jól tudom ahhoz kellenek, ha a gépet visszaállítom, akkor ezek szerint teszi a rendszer, ha pedig törlöm akkor nem lsz mit visszaállítani. Tehát ha törlöm akkor abból semmilyen bajom nem származhat, azon kívül, hogy nem tudom , majd visszaállítani a rendszert.
lesz
Kérdés akart lenni
Tehát ha törlöm akkor abból semmilyen bajom nem származhat, azon kívül, hogy nem tudom , majd visszaállítani a rendszert?
Így van, csak nem tudod majd visszaállítani, semmi más bajod nem lesz belőle. De mint említettem, ki tudod kapcsolni (XP-n így: start/vezérlőpult/rendszer/rendszerviszaállítás, itt azt hiszem ki lehet kapcsolni, akkor automatikusan törli is a tartalmát):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!