Boogci kérdése:
A Segítségetek kéne Gépel kapcsolatban!?
Figyelt kérdés
??? Nem értek a számítógépekhez nem tudok magamnak összerakni egy olyan pc-t amire tudom azt mondani hogy megfelel nekem... a segítségetek kéne, a feltételeim! először is Csak is részletre tudok venni gépet ( nem vagyok csóró nem vagyok hajléktalan, de nekem mindig is kényelmesebb volt részletre venni a dolgokat..) mindenkinek más a kényelmesebb jobb.. nekem ez... na amit teljesítenie kellene a gépnek.. munkára kell... sony vegas.. ne legyen lassú amikor lerenderelem a videot... játékokkal játszom.. gta 5 stb..(példa) szeretném hogy el is vigye a játékot.. egy olyan közepesen magasabb grafikán.. minnimum... és ezt még ha úgy adodik.. fel is venném obs-el.. szoval nem szeretnék laggokat ezek miatt.. szép folyamatosan képet szeretnék.. fontos hogy normális emberek válaszoljanak akik segíteni szeretnének és nem kritizálni okoskodni..! kedves tőled hogy ha télleg segítesz! (és mond egy jó tanácsot , megfogadom..) ha össze rakva jobb.. úgy hallottam az Ipon-ról lehet részletre venni.. ha nem így van akkor bocsánat hogy hülyeséget mondok.. késöbb szívesen fejleszteném de ha nem megoldható a dolog akkor majd megint segítségért fordulok.. a max összeg amit nem szeretném hogy több legyen max... 200.000-260.000 télleg...#PC #nem értekhozzá
2018. nov. 10. 02:52
1/1 anonim válasza:
Szia!
Először is pl Cetelem részletre bárhol tudsz venni. A cetelem banktól ha igényelsz hitelkártyát, azt mindenhol elfogadják. De, nem olcsó a hitelük+ kezelés költség+ havi és éves kamat+hitel biztosítás...stb Keress rá a cetelem hitelkártyára google-n.
Ha a hitel megvan, akkor már tulajdon képen bárhol megveheted.
A pcx.hu-n van virtuális gépösszerakó és ha valamit nem tudsz, írsz nekik egy email és válaszolnak. (én már több alkatrészt vettem tőlük, garanciás dolgok, segítőkészek, van szervizük és személyes átvételi bolt is. Lehet fizetni náluk kártyával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!