Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a probléma?

MrRobiHUN kérdése:

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Vacakol a gépem, azt csinálja, hogy amikor kiszedem a videókártyát elindul valahogy (USB-ét a Rufu-al formáztam azt hiszem freeDOS-ra, és bedugtam a gépbe, és így valahogy bejön a kép, újraindítom és megy, de előtte kihúzom az USB-t), amikor meg beleteszem bekapcsoláskor pörög a ventilátora, de nincs kép, meg amikor az újraindító gombot megnyomom, akkor egy kicsit leáll a pörgése, de a gép nem. Az a kérdésem, hogy szerintetek ez a videókártya problémája vagy inkább az alaplapé? Előtte még Flash-eltem a BIOS-t és megment, azután volt, hogy kiszedtem az elemet egy kicsit vagy Jump-oltam, és ekkor már elindult, de nehezen (USB-vel).

2018. nov. 5. 15:44
 1/1 Hagya válasza:
válaszd le a vinyót és a vga-t próbáld igy ki. bios-t betölti. majd ha igy jó mehetnek vissza egyesével 1ő vinyó majd teszt indítás ha ok
2018. nov. 6. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!