Miért nem sikerül alaphelyzetbe állítanom a gépemet?
Mostanában sokat romlott a gép teljesítménye (játékra használom, sokkal rosszabbul futnak, itt például PUBG-ről van szó,de még a fortnite se fut lagg nélkül.) és ezért felmerült bennem hogy újrarakom a gépet,viszont pendriveom nincsen,telepítő CD-m se,ezért maradt a gép alaphelyzetbeállítás minden fájl törlése opció. Ezt már többször megcsináltam,de akkor nem volt semmi probléma,és a teljesítmény is a régi volt.
Mikor megvettem a gépet semmi probléma nem volt,jól futott minden. Elkezdi a folyamatot,majd 30%-nál megáll és kiadja ezt a hibaüzenetet: A gép alaphelyzetbe állítása egy hiba miatt nem sikerült. Semmi változás nem történt.
Néztem már interneten videókat a lehetséges hibákról és azoknak megoldásáról,de igazából semmi normálisat, hatásosat nem találtam.
Valaki esetleg tudna segíteni? Közeljövőben új gépet veszek,de addig verseny előtt kéne gyakorolnunk és így nemtudok mert 20 fps-em van nagyobb harcok közepette.
Nem a konfigurációmmal van a probléma.
I5-6500
gtx 1050
8gb (2x4) ddr4 black fury 2133mhz
Alaphelyzetben
Ezt rendszer visszaállításra érted?
Vannak takarító programok érdemes azt megpróbálni pl ashampoo oldalán.
Van külön ilyen hogy gép alaphelyzetbe állítása. Ki lehet választani hogy mindent töröljön, vagy csak alaphelyzetbe állítsa,illetve hogy az egész meghajtót kitisztítsa.
Valami megoldást nem tudsz esetleg?:/ Jövőhéten veszem a másik gépet,de addig valamit kezdenem kéne vele... megnézem amit írtál,köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!