Van egy ASUS ROG GL552JX típusú laptopom, mostanában cserszeg, mitől lehet?
Mostanában arra lettem figyelmes, hogy éles, cserszegő hangot ad ki a laptopom. Még azt is észre vettem, hogyha a laptoppal járó ASUS Smart Gesture alkalmazásban valamit megváltoztatok, akkor ez a hang felerősödik, és elég komolyan zavaróvá válik.
A másik dolog, amit észrevettem, hogy ha két ujjal görgetek fel-le, akkor nem cserszeg. Emiatt gondolom, hogy valami a trackpad-jével lehet.
Volt már valakinek hasonló problémája? És ha igen, akkor tudna segíteni?
Előre megkérek mindenkit, hogy ne olyan tanácsokat adjon, hogy "Új laptop", "El van romolva, cseréld ki", mert 2018-ban biztos van egyszerűbb mód is a javításra/ probléma megoldásra.
Köszönöm a válaszokat, ha például dokker alapú virtualizációt használok, ami gyilkolja a számítógép erőforrásait, akkor nem hallatszik. Ez a helyezet akkor is ha valami komolyabb játékot indítok el. Olyan, mintha sírna a laptop a munka után:)) Nem tudom, hogy ez az infó bármivel előre segít-e a megoldás megkeresésében.
Kedves utolsó, én meghallgatok minden tanácsot, azért próbálok egyedül rájönni a problémára, mert ha beviszem egy szervízbe, megcsinálják, majd ha ismét elromlik, ismét szervíz. Viszont ha rájövök a megoldásra, akkor egy életen át fogom tudni, hogy hogyan kell véget vetni a cserszegésnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!