Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy régi laptopom, mostaná...

Van egy régi laptopom, mostanában bekapcsolás után nem sokkal kikapcsol, mi a teendő?

Figyelt kérdés
Szóval a probléma az hogy bekapcsolom valamikor a Windows inditásánál kikapcsol,valamikor pedig akkor amikor már minden bejött és elindítanék rajta valamit,teljesen elsötétül,mintha kihúznák,az akkumlátor abszulút semmit nem bír így mindig töltőről van használva,valaki tud segíteni?nagyon fontos lenne,sok értékes adat van rajta

2018. okt. 23. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Amennyiben csak akksiról áll le így akkor azt dobd ki mert öreg vagy zárlatos .
2018. okt. 23. 22:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam már akksi nélkül ugyanez
2018. okt. 23. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyobb feszültségű és áramerősségű töltővel kéne megnézni akkor produkálja-e ezt a problémát. (Már jártam így régebbi lapossal és ez oldotta meg.)
2018. okt. 24. 08:48
 4/6 anonim ***** válasza:

"Van egy régi laptopom"

Lehet, hogy a hűtőrendszere koszos és túlmelegszik. (szétszedés, tisztítás, újrapasztázás)

2018. okt. 24. 13:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Bocs azt elfelejtettem írni hogy kicsit nekiütközött a falnak azóta van ez
2018. okt. 26. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Esetleg földhöz is vágtad vagy az mellékesen nem történt meg?!

.

A 4esnek zöldkéz!

.

'Régi' azaz szerencsétlent kitudja mióta nem kapcsolták be. Feltètelezem netre sem akartad csatlakoztatni.

Ez ugyanaz, hogy reggeli futásunkkor mindig latunk egy öregember az útszélén ülni, de, egy reggelen elvàrjuk hogy gyorsba felálljon és szaladjon velünk.

(Cristian)

2019. febr. 5. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!