Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mappából mappa kiszedése?

Mappából mappa kiszedése?

Figyelt kérdés
elvan törve a kezem és balkézzel egerezés közben véletlen belehúztam egy mappába egy olyan mappát ami tele van programmal hogy tudnám kiszedni? megpróbáltam kimásolni az eredeti helyére csak 5és fél óra lenne, valami más meggoldást tudnátok mondani?

2018. okt. 26. 22:44
 1/5 tabaki ***** válasza:
Kijelölöd a mappát, Ctrl+x, kimégy a másik mappából, Ctrl+v.
2018. okt. 26. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne másold hanem áthelyezd
2018. okt. 26. 23:37
 3/5 tabaki ***** válasza:
100%
Attól függetlenül, hogy én is ezt javasoltam, #2 értette meg a probléma lényegét: másoláskor az egész adattömeget még egyszer létrehozod, ami adott esetben igencsak időigényes eljárás lehet. Ehhez képest az áthelyezés csak egy kis könyvelgetést jelent, hogy te milyen elrendezésben akarod látni a könyvtárrendszeredet, magukat a fájlokat nem babrálja a művelet.
2018. okt. 27. 00:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolat még. Ha egy meghajtón (pl D) vannak, akkor áthelyezés, ami gyors. Ha külön meghajtón (pl C-D), akkor az áthelyezés is sokáig tart.
2018. okt. 27. 09:18
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors és segítőkész válaszokat, mindenkinek megy a zöld
2018. okt. 28. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!