Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom kitörölni a mappát?

Hogyan tudom kitörölni a mappát?

Figyelt kérdés
Van egy mappa, ami egy játékhoz volt szükséges, azonban a játék nem indult el a gépen, ezért letöröltem. Viszont a mappát nem engedi, azt írja, meg van nyitva egy másik programban. Valaki tudna ezzel kapcsolatban segíteni, merthogy fogalmam sincs egyáltalán miben lehet megnyitva, hiszen már semmi sincs, amihez kéne :/ Előre is köszönöm a segítséget :)

2018. szept. 26. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Újra indítottad a gépet? :D

Feladatkezelőben tudsz még utána nézni, hogy esetleg még valami futtathatja bizonyos részét...

2018. szept. 26. 19:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Ó, ez a mappa hónapok óta rajta van a gépen, és kismilliószor akartam már törölni, csak most szanáltam a fájlok közül és elkezdett idegesíteni, hogy még mindig nem sikerült törölni. Egyébként a mappában van az alkalmazás, ami elméletileg fut, de nem tudom egyszerűen kitörölni.
2018. szept. 26. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Használsz daemon tools t?

Ha benne van még a képfájl akár bemásolva csak csatlakozatva nincs, attól még lehet nem engedi törölni. Nézd meg

2018. szept. 26. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Pl a Wise Force Deleter - programmal.

[link]

Ha a mappát nem is.., de töröld e benne lévő filokat.

Ez bármilyen fil-t ki tud törölni!

Ha üres akkor elvileg a mappát is tudod majd törölni. ;)

2018. szept. 26. 20:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Már sikerült is, köszi a válaszokat! :)
2018. szept. 26. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!