Hogyan tudom kitörölni a mappát?
Figyelt kérdés
Van egy mappa, ami egy játékhoz volt szükséges, azonban a játék nem indult el a gépen, ezért letöröltem. Viszont a mappát nem engedi, azt írja, meg van nyitva egy másik programban. Valaki tudna ezzel kapcsolatban segíteni, merthogy fogalmam sincs egyáltalán miben lehet megnyitva, hiszen már semmi sincs, amihez kéne :/ Előre is köszönöm a segítséget :)2018. szept. 26. 19:06
1/5 anonim válasza:
Újra indítottad a gépet? :D
Feladatkezelőben tudsz még utána nézni, hogy esetleg még valami futtathatja bizonyos részét...
2/5 A kérdező kommentje:
Ó, ez a mappa hónapok óta rajta van a gépen, és kismilliószor akartam már törölni, csak most szanáltam a fájlok közül és elkezdett idegesíteni, hogy még mindig nem sikerült törölni. Egyébként a mappában van az alkalmazás, ami elméletileg fut, de nem tudom egyszerűen kitörölni.
2018. szept. 26. 19:23
3/5 anonim válasza:
Használsz daemon tools t?
Ha benne van még a képfájl akár bemásolva csak csatlakozatva nincs, attól még lehet nem engedi törölni. Nézd meg
4/5 anonim válasza:
Pl a Wise Force Deleter - programmal.
Ha a mappát nem is.., de töröld e benne lévő filokat.
Ez bármilyen fil-t ki tud törölni!
Ha üres akkor elvileg a mappát is tudod majd törölni. ;)
5/5 A kérdező kommentje:
Már sikerült is, köszi a válaszokat! :)
2018. szept. 26. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!