Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom kitörölni a...

Miért nem tudom kitörölni a mappát? Már a gépem a tulajdonos.

Figyelt kérdés
USB HDD házról szeretném letörölni a programfájlok mappát. A tulajdonost már módosítottam, de így sem engedi.

2016. okt. 17. 12:25
 1/5 Lajos54 ***** válasza:
Jól értem, hogy egy USB-n keresztül csatlakoztatható külső HDD-ről van szó? Csak egy tipp: Nem írásvédett esetleg?
2016. okt. 17. 12:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, jól érted.

Hiába veszem ki a pipát az írásvédett mellől, utána ugyanúgy írásvédett marad. Idióta Windows.

2016. okt. 17. 12:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Neked kéne a tulajdonosnak lenned, nem a gépnek. Meg neked legyen írás jogod a fölötte levő mappára.
2016. okt. 17. 13:05
 4/5 A kérdező kommentje:
A gépem, vagyis én vagyok a tulajdonos, ezt így értettem.
2016. okt. 17. 13:09
 5/5 Lajos54 ***** válasza:

Próbáld meg egy másik géphez csatlakoztatni. Gyanús, hogy -mivel programfájlokról van szó- a "rendes" -C- meghajtón lévő Registryben lévő bejegyzések miatt nem akarja engedni a Windows a mappa törlését.

Másik gépen ez a külső meghajtó csak egyszerű adattároló lesz, így talán lehet róla bármit törölni.

Az igaz, hogy ezután, amikor újra a gépedre csatlakoztatod, esetleg reklamál, mert nem találja a mappát, de azt már egy Registry takarítással rendbe lehet tenni.

Vagy esetleg, ha nincs másik gép, a Registry takarítást előre el lehetne végezni úgy, hogy közben ez a külső meghajtó ne legyen csatlakoztatva.

2016. okt. 17. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!