G27 tulajdonosok véleményeire vagyok kíváncsi!? ( Többi lent! )
Vásárlás előtt állok, körülbelül Február közepén szeretnék beszerezni egy
Logitech G27 kormányt, viszont mivel nem volt nekem még ilyen kormányom
így nem tudom a betegségeit milyen lehetséges hibái vannak amik problémásak nagyon.
Főként ami engem leginkább érdekel az a kompatibilitás, mármint ezen azt értem, hogy
mennyire támogatja a játékokat a kormány, nekem vannak előre kijelölt játékok
amikkel nap mint nap játszok és azokhoz is veszem főként.
Az alábbi játékokról beszélek:
- Euro Truck Simulator
- F1 Seria
- Live For Speed
- City Drive Simulator
- Test Drive Unlimited 1/2
- Dirt Seria
Meg hasonló ismert, neves játékok.
A kérdésem pontosan az lenne, hogy mennyire jelent problémát a G27 kezelőjének
a kompatibilitás?
Akarom mondani szükséges a felhasználónak beállítani játszás előtt mindent
a játékba, hogy rendesen működjön a kuplunk, váltó, egyebek?
Vagy úgy működik ez, hogy mikor érzékeli a Windows a kormányt akkor a játék
maga beállítódik rendesen mint ha egy Xbox Kontrollert dugnék be egy Fifához?
Ezen kívül még annyi kérdésem lenne, hogy a kormány érzékenysége mennyire valóságos?
Akarom mondani, hogy úgy "mozog" a kormány reallife mint ingame?
Vagy mire 90fokot fordítottam a kormányon addig a játékban fordult körülbelül 10fokot?
Szépen le van írva a tesztben.
Nem a kormány támogatja a játékokat hanem fordítva.
Ha felrakod a driverét ezáltal érzékeli a tengelyek számát és a játéknak is van kormány támogatása akkor nem beszélhetünk kompatibilitási problémákról.
Hogy szükséges e a beállítás? természetesen minden játékhoz lehetséges és ajánlott az érzékenység a Force Feedback kézi vagy kormány váltó....beállítás sőt profilokba mentheted játékonként.A kormány magától alapbeállításon van hogy melyik gombra mit szeretnél az a te feladatod.Hogy mennyire valóságos? amilyenre beállítod-egy F1 beállítás kamionnál nem feltétlenül jó.
EZT mind megtudhattad volna ha figyelmesen elolvasod a linket.Nálam egyszer volt ilyen kölcsönbe-kevés a gombja nem tetszett és igen hamar bexart 2 év a HY 815 kormányom 12 éve megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!