Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Netbookot vennék, hozzáértők,...

Netbookot vennék, hozzáértők, tulajdonosok mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyetemista lány vagyok, ráadásul másik városból bejárós ezért döntöttem netbook mellett. Nyilván egy laptop jobb teljesítményű, viszont sokkal nagyobb, macerásabb és persze -drágább- is, mint egy netbook.

A fő, hogy gépelni tudjak rajta, de azért jó lenne ha netezni, filmet nézni is tudnék, illetve ha elfutna rajta a Heroes3 :D

Két jelentkező van mivel amint látom nincs túl bő választék.

[link]

Ő az egyik bár az Acerekről elég sok negatív dolgot hallottam és erre csak 1 év garanciát adnak. Viszont ennek 6 cellás az aksija.

Fontos, hogy minél többet kibírjon az aksi!

A másik persze Asus eee pc:

[link]

Melyiket ajánlanátok? Esetleg létezik Asusban 6 cellás aksijú hasonló paraméterekkel ( prociból, ramból nem engedek :D) és hasonló árban? ( gondolom nem ...)

Köszönöm szépen a segítséget, és kérlek ha tudjátok egy kicsit részletezzétek is! :)

2012. nov. 17. 01:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Én az asus eee-t ajánlom ismerősömnek is az van és semmi panasz nincs rá, ha esetleg jobb aksit szeretnél külön lehet hozzá rendelni akár olyat is ami 24órát bír habár az nem 2.000ft. :)
2012. nov. 17. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!