Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rendszergazdai engedélyt hogy...

Rendszergazdai engedélyt hogy tudok szerezni egy kéretlenül felkerült mappa törléséhez?

Figyelt kérdés
Egy boulder dash nevü játékot akartam letölteni windows 7-re,de telepitett mellé egy avast software nevüt,ami 2 gigát levett a c lemezről.A játékot végül nem sikerült telepiteni,az avastot nem engedi törölni,rendszergazdai engedélyhez köti,amit nem találok.
2018. okt. 18. 17:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Honnan szedted azt a játékot? Az Avast amúgy vírusirtó lenne és milyen gép az, hogy nem tudod a rendszergizda jelszót?
2018. okt. 18. 18:04
 2/2 A kérdező kommentje:
A google-ből szereztem a játékot egy letöltőközpont ajánlotta,de csak ugy lehetett letölteni,hogy telepiteni kellett az avastot is és még önállóan telepitette a War thundert is !Az összeset kiakartam törölni,mivel nem lehetett játszani,a törléshez kérte a rendszergazdai jogosultságot.A rendszergazda a papagájom neve, jelszó nélkül.Most csináltam egy jelszót,hátha szükség lesz rá máskor.Ennyit tudok mondani,egyébként nem vagyok nagy PC szakértő.Üdv. és köszönöm a reagálásodat.
2018. okt. 18. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!