Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért verik át, a rákos beteg...

Miért verik át, a rákos beteg gyerekeket?

Figyelt kérdés
Az unokanővérem fia rákos beteg lett sajnos. A kórházban ahol kezelik, van egy alapítvány amelyik rákos betegeknek segít, illetve teljesitik kivánágaikat lehtőség szerint. Unokanővérem fia rákos betegként, magán tanuló lett, és az iskolával való kapcsolat tartásra való tekintettel, szüksége lett volna egy laptopra. Az lapitványtól meg is kapta a laptopot, egy pályazat soroán. De a laptopot egy percig sem tudta használni. Mert a laptopról hiányzik az internetezésre is alkalmas operációs rendszer. Magyarul Windows 10 nélküli laptopot kapot. Eimiatt a laptopot egy percig sem tudta használni. Volt ugyan a laptopon egy Free dos nevű "képződmény" de a Free Dos alkalmatlan az internetezésre. A fiú aki a laptopot kérte, és megpályázta a rákos betegeket segítő alapítványál, eleve úgy kérte és úgy pályázta meg hogy kapcsolat tartásra is alkalmas legyen a laptop. De nem olyat kapot. Az unoka nővérem fia el van keseredve. Ugyanis a Free dos-t nem ismeri és azt se tudja mire való. Én az öregebb, és tapasztaltabb is meg lepődve tapasztaltam hogy egy mai internetkórában, hogyan adhat egy rák betegeket segítő alapitvány, egy olyan laptopot amelyet a rákos beteg, nem fog tudni az adott célnak és célra használni. Mi ilyenkor a teendő, és mi a lehetőség? A laptop Windows 10 kompatibilis, sem linuxot nem tudtunk rá telepíteni. Sem pedig Windows korábbi verzióival sem kompatibilis. A Windows 10 Pro 64 bites licence pedig 60000 Ft, amire sem nekem nincs pénzem sem pedig az unokanővéremnek, de az unokanővérem fiának sincs pénze. Mi a teendő? És egyáltalán miért verik át, a rákos beteg gyerekeket?

2018. okt. 25. 16:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
58%

Nem veri át a gyereket ugyanis a laptopokhoz nem jár csak úgy ingyen fizetős Windows csak egy valamilyen OS hiszen anélkül eladhatatlan jogilag.

Ezt követően a te dolgod hogy veszel rá Windows-t, vagy teszel rá Linuxot ami szerintem arra teljesen tökéletes.

2018. okt. 31. 02:24
 22/23 anonim ***** válasza:
62%
Hello. Írtam privátban, érdemes elolvasni :)
2018. dec. 3. 11:44
 23/23 A kérdező kommentje:

Ez már nem egy aktuális kérdés de le írom a végeredményt!

Kedves mindenki, de legfőbbképpen 3. válasz író aki azt írta hogy "A fiúnak pedig jobbulást!"

Azóta sajnos az unokanővérem fia elhunyt. Még 2019 szeptemberében elhunyt, az unokanővérem rákos fia. Tehát a kérdés ki írása után egy évvel elhunyt. Az adott laptopott meg örököltem. Persze az azóta el telt években sikerült rá beszerezni egy hivatalos licensze Windows 10 példányt rá. Csak az keserít el hogy segített is meg nem is az adott alapítvány. Illetve a legtöbb válasz író undorító stílusban válaszolt, ami így utólag is fáj. Az unokanővérem fia mindössze 20 éves volt, amikor elhunyt.

2023. jún. 15. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!